I annonssamarbete med KIDSBRANDSTORE

TILL ER TONÅRSFÖRÄLDRAR

Här har jag precis klickat hem lite nya fräscha vårkläder till mina skatter för barn och tonårsbutiken Kidsbrandstore har precis dragit igång deras  största Midseason Sale någonsin just idag denna söndag! Hurra! Rean pågår tom 21/4. Sååå mycket snyggt som är nedsatt  från välkända exklusiva kvalitetsmärken som Tommy Hilfiger, Nike, Peak Performance, Gant, Converse, Ralph Lauren mfl mfl. Dessutom får ni ytterligare 10% off och extra rabatt på precis allt (även på REA-priset alltså) om ni uppger koden HOUSEMSS i kassan. Perrfekt nu när nya vår och sommarsäsongen dragit igång och älsklingarna behöver lite nytt och snyggt (de växer ju så det KNAKAR)

.

Kidsbrandstore har även en liten trevlig tävling  just nu där någon av er kan vinna ”kvittot tillbaka” på hela erat köp på midseason sale.För att kunna medverka i denna tävling måste kvittot helt enkelt innehålla rabattkoden HOUSEMSS så de vet att ni utnyttjat erbjudandet! En lycklig vinnare kommer att dras i slutet av den här månaden, (alltid kul när man har chans att vinna något också när man handlar inte sant:)
.
.
KRAM
.
.
.

Rekommenderade inlägg