FÖRSTA GÅNGEN UTE I ÅR

.

Åååh, igår åt vi årets allt första måltid ute på gården! Vi höll ju på och fixa med att göra fint i trädgården och passade på när solen sken, det var helt vindstilla och termometern visade nästan 15 grader. Tog ut dynorna och lammskinn till stolarna. Inte är det så grönt och fint än, mest brunt faktiskt, men riktigt härligt ändå måste jag säga. Vi bor ju vid Mälaren och här har våren inte kommit så långt än (är så avis på er nere i grönare Skåne) men den är på g iaf. Snödroppar och vitsippor i rabatterna har kommit upp och tulpanerna är på g minsann. Och om några veckor säger det ju bara poff så  exploderar ju både träd, buskar och blommor. Vi får massa körsbärs och äppelblom, bland det finaste som jag vet. Är såå glad att vi har många fruktträd som blommar var och varannat år! Och rabarbern är på gång också, supermys de luxe att trippa ut och knipsa ett par stänger och göra lite egen mumsig rabarberkaka tills att skatterna kommer hem från skolan.

.

.

 

,

Fick så klart bli grillat att äta den här första utemååltiden och jag hade ju inte så mycket fokus på mat så det fick bli korv helt enkelt. Ibland är det enklaste bara så himla gott inte sant? Körv med bröd och chips och en kalla Pucko till så klart, riktig raggarlunch haha. Mmm. Eller också så gjorde utomhus ovh sol och fågelkvitter och glada barn att det blev lite extra smarrigt:)

.

.

Idag är alla stora barn upptagna med sitt så det är bara H, jag och Moje som hänger. Tänkte förresten lägga upp annons/Instabloppis med hans vagnar men tipsar här först. Så det är ju också bara att maila på houseofphilia@hotmail.com om du är intresserad av en Bugaboo Buffalo grå (lite sliten och med solblekt korg och suflett) från 2016 med sitt och liggdel + regnskydd och skötväska för 4000 kr (hämtas) och en Stokke Scoot från 2017 gråmelerad i helt ok skick för 1500 kr (hämtas). Absolut prutat och klart:)

.

.

Ha nu en fin fortsättning på söndagen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “FÖRSTA GÅNGEN UTE I ÅR

 1. Det har varit sånt härligt väder denna veckan, i göteborg igårkväll klockan 20, så satt jag och min familj utomhus och käkade Max. Vi frös inte ens, hoppas verkligen detta håller i sig nu 😍

 2. Låter underbart vi har också suttit ute fast på balkongen och ätit. Konstigt nog smakar maten nästan ännu godare ute. Ha en fortsatt trevlig kväll kram från Nina

 3. Åh, vad det ser härligt ut! I alla lägen gör du livet till en FEST! ☀️😎🌭

 4. Så uuunderbart vårväder!
  Haft upp emot 20 grader de senaste dagarna här på västkusten, idag lite kyligare runt 16 men med strålande sol, man blir ju helt prillig av lycka!
  En sväng ut till päronen på Hönö, pizza och kall öl i solen, trädgårdshäng, perfekt söndag!

  Nu håller vi tummarna får en fortsatt solig och skön vår.
  Någon jag ser fram emot är mer trädgårdsbilder här på HoP, en av de vackraste trädgårdarna jag vet, tillsammans med mina föräldrars 🙂

  Kramis!

 5. Intressant att läsa dina tankar kring dina behov och hur du genomförde det genom att bara vilja ha och känna ett behov av att ha. En fråga till dig och ALLA andra här inne: Tänker ni aldrig på klimatpåverkan av barnaalstrandet? Är det någon här inne som avstår just pga framtiden för planeten och resurskrävandet som går hand i hand med att skaffa barn i västvärlden? Det är en sådan otroligt onyanserad diskussion kring det här med rätta att få barn. Den baseras bara på vad en enskild vill ha nuuu inte vad det gör systematiskt.

Comments are closed.