I annonssamarbete med & ANNONSLÄNKAR FÖR BABYSHOP

HUR KUNDE JAG FÅ SÅ MÅNGA BARN?

.

Min minsta lilla goa unge i sin allra bästa version – på kvällen efter badetversionen i pyjamasen! Finns inget som är så mycket feelgood som att snusa på honom då. Helt oemotståndlig, som 100 kattungar plus hundra hundvalpar i sweetness. och jag tröttnar aldrig:)

 

Jag har ju numera ganska många barn och det har jag ju faktiskt inte riktigt tänkt om man säger så, det bara blev så helt enkelt. Men när jag var ung och jag och vännerna pratade just barn och man fantiserade om hur många man ville ha och så ni vet så tänkte jag att jag ville nog ha flera. Ett litet wolfpack.  Att det skulle vara en eller ett par syskon för jag hade en idé om att det skulle bli såå himla tyst och stelt om man bara hade ett barn. Stela middagar och inget stoj och stök (jo det önskade jag och OM jag fick det haha) Hade väl varit hemma hos ett par ensambarn och fått det intrycket helt enkelt och givetsvis behöver det ju inte vara på det viset men ja så tänkte jag då:) När jag sen passerade tjugonågonting kunde jag bara inte tänka mig själv som en mamma, var inte alls intresserad av barn och brukade säga att jag aaldrig skulle ha några. Fick liksom för mig att jag inte ens kunde bli med barn. Men det kunde jag ju och det blev jag och nej det var inte helt planerat men barnet var sååå välkommet av mig och min man och ja hela tjocka släkten. Första barnbarnet i familjerna och första bebisen i kompiskretsen<3 (Jag var 27 år när jag blev gravid först gången) Sen kom Lolo och hon var istället väldigt planerad och ja sen så skildes jag och barnens pappa. Då ville jag inte ha fler barn igen, Trulle och Lolo var mitt ALLT och jag ville bara ge dem precis all full fokus och inga halvsyskon skulle komma och  röra till i våra liv och ta ens en uns av min uppmärksamhet och all min kärlek för dem. Men så blev det ändå, det blev ett till barn! Jag blev stormkär i H och han var en så fin bonuspappa och han önskade egna barn mest allt och då ville jag också. Ge honom och oss ett gemensamt barn.  Så fick vi lilla Bea ganska snabbt ändå. Sen var det stop. Verkligen STOP. H pratade ett tag om ett till syskon men jag var liksom klar. Meeen så gick det 7 år och så blev jag plötsligt och extremt oplanerat gravid igen! Har skrivit mycket om det tidigare och känslan och tumultet och panikångesten men ni som inte läst detta så kan jag bara berätta att det var helt enkelt en chock att plötsligt bli gravid igen vid 44 års ålder. Så kom det sig alltså att jag blev en fyrabarnsmamma och det mina vänner och läsare är det absolut allra bästa som hänt mig.

.

.

.

Vet att det är ganska många av er som inte tokgillar när jag skriver om barnen, kanske är det så att ni passerat just den tiden i livet? Och jag förstår det absolut, hur intressant är det med småbarnsinredning, kläder och barngrejer när man inte har små barn? Inte mycket. Men JAG är ju mitt inne i småbarnslivet och jag älskar varje minut av det. Nu mer än när jag var 30! Moje som är 2 år (mycket snart 3) tar ju extremt mycket av min tid och mina tankar och ja det speglas ju här på bloggen<3

.

.

.

Maurits helt fantastiskt bedårande pyjamas med minidinousarier kommer från klassiska Cyrillis och finns här

.

Sen är det ju många många småbarnsmammor som läser också och jag vet att ni gillar barninläggen mycket så ni andra får helt enkelt kisa eller skrolla vidare när de kommer. Annat kommer också asap i vanlig ordning som ni vet:)

.

.

.

Älskar att klä minstingen här hemma i pasteller och rosa och himmelsblått så när jag klickade hem lite nya fräscha vårkläder från Babyshop fick det bli det! Både tufft, coolt, klassiskt och sött. Blir så fint i vår till sneakers.

Gantpiké (nedsatt med 25%) hittar du här, luvtröja från Molo finns här, rosa Molotisha (nedsatt med 25%) finns här, Gantsweater (nedsatt med 20%)  finns här och Gantshorts finns här. Just nu är det massor med fina barnkläder på rea hos märkesbutiken Babyshop så missa inte det – tips.

.

.

.

Han är så söt när han är nybadad men jag vill även attackpussa Moje när han har surf och skejtarstil och långsamt och försiktigt äter sitt lilla lördagsgodis framför senaste Sunefilmen. Naaaw.

.

.

Nu ska jag iväg till gymmet en snabbis här sen har jag massor med jobb som väntar so got to go!

.

.

Ha en fin måndag nu tjejer!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 thoughts on “HUR KUNDE JAG FÅ SÅ MÅNGA BARN?

 1. Bedårande liten pojke, och såå lik Bea!
  Jag har två barn och tycker att det har varit alldeles lagom, är inte överförtjust i stoj och stim och barnaktiviteter så jag tycker du är helt fantastisk som bara kör på.
  Kram

 2. Tack för en inspirerande och härlig blogg. Jag gillar att du skriver om allt möjligt just som livet, det är ju en salig blandning av allt. Klart du ska skriva om barnen ♥️ också! Jag upplever din blogg som vacker och ärlig! Forsätt som förr 😊! Vårhälsningar från Vasa, Finland.

  1. Det brukar barn som har äldre syskon göra , en liten tablettask på lördagen. Inte konstigt det är svårt att undan hålla godis till fler än första barnet. Förhoppningsvis blir du varse med egna barn…

  2. Jag är bara lite nyfiken, på varför du är nyfiken på det? Visst måste du väl träffat på barn som ätit godis tidigare? Hur ser din inställning till godis ut? När åt dina barn godis? Eller just ja.. jag bryr mig faktiskt inte det minsta om hur andra föräldrar gör med sina barn och godis, så bry dig inte om att svara 🙂

 3. I enjoy it very much when you write about your children and family, please continue to do so.

 4. Maurits är verkligen bedårande. Jag beundrar dig som har 4 barn. Själv har jag två och det räckte för mig. Mvh Åsa

 5. Bra mix i din blogg….läser gärna om barn ….min dotter är mitt allt och numera får mitt älskade barnbarn min tid ….En glad mormor

 6. Jag har också fyra barn, men nu är alla vuxna (20, 24, 26, 26) och jag har tre barnbarn (1 år 1,5 år och 3år), jag är ett år äldre än dig och kan inte tänka mig att ha egna småbarn 😉 OBS menar absolut inte att du valt fel! (bäst att skriva det, annars är det väl någon som missuppfattar 😉 ) Men livet ser ju olika ut för oss, alla mina barn har samma pappa (ja, vi lever ihop än) och då kunde vi ju liksom ”köra på” så var det klart sen 😉 Men vår yngsta var faktiskt inte riktigt planerad just då. Men SÅ välkommen, jag tror att det var ”meningen” att hon skulle komma till oss, för det förändrade en del för oss, vi tog steget och flyttade för att få mer tid med familjen t ex… Så det är säkert någon mening med de där ”oplanerade” barnen 😉 🙂
  Så fina tips på barnkläder, jag handlar en del till småttingarna, så jag tycker det är kul när du visar barnmode, blandat med annat.

  /Maria

 7. Jag tycker det verkar superhärligt med så många barn, härlig spridning på åldrarna också! Jag hade gärna velat ha minst ett barn till men kan inte få det tyvärr, har två som jag är överlycklig över såklart men har alltid velat ha 3-4 barn så länge jag kan minnas. Har iofs hund också, och hon är som ett barn 😉

  Får vänta tills jag (förhoppningsvis) får barnbarn och bebissnusa på dem istället. Nu har jag en bit dit förstås, 7 & 9 som mina är.
  Var 28 när jag fick första och var då ”gammal” mamma där jag kommer ifrån där flera av mina klasskompisar fick barn mellan 17-22, galet egentligen men på små orter är det vanligare med unga mammor än i storstäder. Min barndomsbästis mormor blev mormor till henne när hon var 36 (!!!) . Känns helt galet att tänka på när flera av mina vänner idag planerar första barnet vid den åldern, eller senare..

  Jag uppskattar inlägg om barn hursomhelst och allt däromkring så fortsätt med det! Älskar mixen.

 8. Läser gärna om dina barn, har fått förmånen att bli mormor vid 43 års ålder, vilken lycka och en kärlek som inte går att beskriva med ord! 😍

 9. Glad att höra om ”äldre” mammor! Trenden förändras så som allt annat – och att bli pappa efter 40 är ju inget konstigt alls. Jag tror dock att det är mer accepterat och mer vanligt söderut och i större städer än i Norrland… Jag är 43 nu och väntar mitt första barn! 🙂

Comments are closed.