I annonssamarbete med GINA TRICOT

TINTINBYXOR

.

Jag häromdagen! Har fått frågor om vad jag hade för sköna byxor på mig på Newports invigning och det var alltså de som ni ser här. Ett par extremt mysiga byxor som sitter som en smäck och som jag bara måste tipsa om. Beiga bekväma men ändå lite dressade i ett mjukt tyg som inte skrynklar och med resår i midjan .

 

.

Till har jag en härlig blus med ballongärmar och leotryck som också är en sån där ”funkar-alltid att dra-på”. En hel outfit som inte kostar mycket..

.

.

.

Lite Tintin över de här beiga byxorna, fattas bara ett par svarta knästrumpor! Man kan matcha byxorna med ett par såna ungdomssneakers (ni vet som jag brukar ha;), med klackar eller varför inte med fluffiga tofflor!

.

.

Blusen hittar ni här och cargobyxorna hittar ni här. Fick med mig några outfits till så hojta till om ni vill se lite meer. Alltid roligt att får veta på om ni gillar?:)

.

.

Här har jag en riktigt härlig start på tisdagsförmiddagen! Sitter i vardagsrummet och sippar latte och går igenom inkorgen och svarar på massa brev. Har fått flera spännande mail och förslag på uppdrag och där ett är suuperspännande som jag hoppas såå mycket blir av. Den som väntar får se:) (Jag vet att jag är kryptisk nu men så är det ju lite i vår bransch!) Annars är det en helt vanlig ganska grå och väldigt kall morgon här i Småstaden. Brrr. Vad hände med våren liksom??

.

.

Ha nu en finfin start på tisdagen alla så ses vi snaart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “TINTINBYXOR

 1. Ja tack! Älskar ”Dagens”!! Den där modellen på blus är såå smickrande:)
  Jättesnajjsig är du!
  Kram

 2. Yes, fler outfits. Jag älskar att se mode på genuina personer (inte supersmala och überlånga modeller). Och jag älskar blandningen av billigt och lyxigt. Please, vi vill ha mer sådant.

 3. Bra att du börjat skratta åt skosnacket och skämtar om det! Det gillar jag! Sedan vill jag säga att jag gillar ALLT i din blogg. Det var egentligen dumt att rangordna. Det är just blandningen som gör din blogg så rolig och levande. Under tiden jag längtar efter barnbarn vill jag gärna glädjas åt dina fina barnbilder! Och inredning. Och kläder. Och skor – haha!🙃
  ☀️💛☀️

 4. Ja, var tog våren vägen? När jag klev ut från jobbet vid 18:30 idag singlade det ner snöflingor.. Vad händer liksom..
  Snygg outfit på snygg tjej. Mer sånt, då det inspirerar till att rota i garderoben och se vad man kan mixa ihop av vad som redan finns. Går ju faktiskt att ”kopiera” på vad man redan har hemma.
  Ha det! /ÅsaS

 5. Så snyggt! Du klär fasiken i allt. Jag har försökt mig på leopard flera gånger, men jag ser inte alls ut som en puma i det, snarare som Kåta Gun. 😀
  Gärna mer vårkläder!

 6. Hur får du till håret så fint? Är det din egen bottenfärg eller färgad? Slingor?

Comments are closed.