INTE HELT HUNDRA

Här kommer en bild från vardagsrummet idag! Lika grått som aprilvädret just nu och vad jag gillar våra tre öppna rum i fil så himla mycket. Det var ju dessa rum jag föll för när vi köpte våran gamla 30-taliga stadsvilla (ja det mesta såg annars ut som s–t) och de är över 90 kvm så huset känns  så himla luftigt och stort pga dem. Rummet längst bort dvs matsalen är dock tillbyggd men som TUR ÄR så satte de i indentiska fönster… dock utan foder.. men med extra tjocka maffiga väggar. Både plus och minus:)

.

Ett att annat minus är att jag mår sååå kymigt just nu! Usch och fy. Nästan kallsvettas här och känner mig faktiskt ganska slut. Hoppas det inte är någon ny förisepidemi på gång bara. Men de andra verkar må bra som tur är (så att de kan passa upp på mig här där jag ligger under filten i soffan;) Hoppas hoppas jag känner mig kryare imorgon iaf, har en hel hög med grejer att göra då och kan liksom inte vara sjuk…

.

.

Hoppas ni har en fin kväll iaf bästa bloggisarna!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “INTE HELT HUNDRA

  1. Krya på dig Petra! 🌹 Tack för en supertrevlig, inspirerande och fräsch blogg!!! 🙏🏽💕

Comments are closed.