I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

HEJ PÅSKLOV & HEJ VÅRKOSTYM

.

Har kommit på att jag har alldeles för lite snygga kostymer – typ inga alls? Bara udda kavajer men hel kostym är ju faktiskt så himla snyggt och himla praktiskt. Bara att sätta på sig ett set med tisha eller linne under så är man klar. För nej man behöver inte vara uppdressad och redo för business i kostym, man kan vara mycket mer bekväm än så.

.

.

Hej på er raringar!

.

.

Påsklovet tuffar på här hos oss och strax ska jag bege mig iväg på en liten utflykt med Moje och Bea, Tänkte vi skulle åka iväg och handla lite på handelsträdgården och kika och sen åka och fika någonstans. Moje är inte riktigt helt hundra än så det blir inget stojigt och stökigt iaf utan mer soft och mysigt. Titta på lite blommor och växter blir lagom (Tänker jag skulle köpa fröer som skatterna kan plantera lite själva inne och som vi sen kan sätta ut sen i odlingslådorna)

.

.

Men först blir det dagens alltså. Älskar den här stilen.

.

.

 

 ¨

Kavaj i mintigt grönt från Selected Femme finns här och matchande byxor från Selected Femme finns här. Linne är gammal sidenlinne från By Malene Birger.

.

.

.

Mina chunkiga sneakers är också från Selected Femme men tyvärr inte helt lätta att få tag på! (Slutsålda typ överallt)

.

.

.

Liten fin lagom stor cremevit väska i sk kameramodell har jag letat efter ett tag och nu har jag en! Så söt och lagom och perfekt i vår och sommar. Kommer från Ralph Lauren och finns här.

.

.

 

.

Gillar att det är svarta knappar på den här kavajen (och snyggt svart/vitrandigt silkigt foder) Fina och lite tuffa detaljer.

.

.

Har såå mycket planer och tankar i huvudet just nu så det är nästan jobbigt. Vill göra så mycket och typ allt på samma gång och har många bollar i luften samtidigt och nope det är inte riktigt min grej. Jag är mer för full fokus och gräva ner mig i ett projekt totalt, d e t älskar jag. Men nu är det som sagt påsklov och lediga barn och det är det som prioriteras allra högst upp just nu så klart. Bara att aandas och ta det luugnt  och allt hinns väl med ändå:)år

.inte

Önskar er alla en fin fortsättning på  den här tisdagen!

.

.

KRAM

.

.

25 kommentarer till “HEJ PÅSKLOV & HEJ VÅRKOSTYM

    1. Håller med! Passar def inte till kostymen o är inte speciellt snygga heller. Ser klumpiga ut men smaken är ju som baken.

  1. Till er som skriver så tråkiga kommentarer, vet ni vad, man behöver inte gilla allt man ser på stan, på en kompis eller i en blogg och man behöver inte kompulsivt uttrycka det. Inte går du fram till folk på stan eller till en vän och säger haha… du har så fula kläder. Eller gör du det? Nä OK, men lägg då av med det här också. Det är bara tramsigt och ointressant. Starta en egen blogg och tipsa och visa oss vad du gillar. Ta lite egna initiativ och håll inte bara på och racka ner på andra.

    1. Men är det egentligen så hemskt att några uttrycker sin åsikt om skorna? Jag menar, ingen har ju dissat annonsen, hatat Petra eller tyckt att bloggen är usel. Petra gillar skorna och många med henne eftersom de är slut i butik. Vad är problemet? Vill man som inspiratör inte veta vad folk tycker om grejerna man visar upp?
      Skönt tycker jag att vi alla tycker olika. Härligt med mångfald.
      Glad påsk! När det blir dax 🙂

      1. Varför har man behovet att säga vad man tycker om skorna? Petra har inte frågat efter våra åsikter… skulle man gått fram till Petra på stan o säga att man inte tycker skorna är snygga?!

        1. Ja, det är lätt hänt att uppfatta det som om bloggerskan vill ha kommentarer och åsikter eftersom det finns ett kommentarsfält.
          Behov vet jag inte. Tror en del vill provocera lite bara. Alltid retar det nån ;).
          För mig är åsikter om ett par skor inte i närheten av hat, hot, kränkningar, sexuella trakasserier o dyl.

      2. Det är inte hemskt, men ganska onödigt. Gillar du det Petra tycker om, exempelvis skorna, då kan du låta dig inspireras och kanske köpa något liknande nästa gång du behöver skor. Gillar du inte dem, så gå för tunna sulor. Det är ungefär som att kika i en modetidning. Du gillar inte allt du ser, men du får en känsla för vad som ligger i tiden just nu.

        Kanske var de där skorna lite väl chunky för dig, men kanske fick du en säkrare, inre stilkompass, genom att nu veta vad som inte tilltalar dig.

        Kanske kommer du alltid att köpa skor med ”dansesula” eller är du en ”late adaptor” som kommer att knata omkring med chunky sneakers sommaren 2020 istället… Who knows?
        När allt kommer omkring är bara en skock får. 😀

        1. Och jag som trodde jag var sist på bollen när jag köpte mina förra våren ;).

      3. Jag försöker lära mina barn att man inte alltid behöver säga vad man tycker om det inte är något snällt. När det gäller kläder mm tycker jag man ska vara ärlig på en direkt fråga, tex ”tycker ni skorna passar till denna outfiten?”, men har ens åsikt inte efterfrågats kan man hålla den för sig själv om den är negativ. Vanligt hyfs, så som vi fungerar i verkliga världen. Skulle ni gå fram till en bekant eller kollega och säga ”haha roliga skor, de passar inte till din outfit.”?

    2. Håller med. Förstår inte det här oerhörda behovet av att ALLTID säga vad man tycker. Jag skulle aldrig uttrycka mig negativt om någon annans kläder/utseende, aldrig.

    3. Är det inte att ta egna initiativ att inte bara säga ”oh så fin du är” utan säga lite vad man tycker?

  2. Snyggt och lite 80-tal med det mintgröna. Berätta gärna mer om hur du planerat din trädgård och vad ni ska så/odla i år!

  3. Hej
    Läser ofta din blogg men skriver sällan (aldrig). Men tänker att det samtidigt att det är viktigt att du får feedback. Måste bara skriva att jag blev förvånad över negativa kommentarer eller för mig orelevanta under dina inlägg.

    Kostymen passar dig verkligen och du bär upp färgen!

  4. Jättesnygg kostym 🙂 så vårig!
    En fråga, vad är det för vit färg ni har på väggar och i tak? Om inte Petra svarar, kanske ngn annan har kollen?
    Önskar dig en riktigt fin påsk

    1. ”Nordsjö House of Philia Grey” heter väggfärgen. Svarar dig då jag vet hur tråkigt det är när man inte får någon respons på sina frågor 🙁

      1. Hej Linda, tack för ditt svar, men undrade vilken vit färg det var 😊 du råkar inte ha koll på den?
        Kram Åsa

  5. Det är väl klart att man får uttrycka sin åsikt här på bloggen men man behöver inte vara elak .Jag tror inte att Petra vill ha en massa ja-sägare utan hon vill nog veta våra ärliga åsikter .
    Jag tycker kostymen är snygg men skulle valt skorna till jeans eller en klänning.

  6. Hej!
    Tack för påminnelsen att kostym inte alltid behöver innebära att man ”uppklädd”.
    Jag har letat med ljus och lykta efter gardinstänger i mässing/guld och noterar att ni har en i sovrummet. Undrar försynt var ni har inhandlat den?
    Stort tack på förhand!
    Mvh Victoria

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg