SÅ VAR DET DAGS IGEN FÖR TAKE OFF

¨

,

Här kommer en seen hälsning från denna bloggerska idag! Jag befinner min just nu på Arlanda och Clarion hotel (bästa) och ska sova här inatt för imorgon tidigt ska jag flyga iväg på en jobbresa till ……Island! Yes jag ska äntligen få åka dit och för mig som typ alltid har velat se Island är det så kul. Verkar så himla mystiskt och vackert och härligt. Det är jag och Paula Rosas och ett par PR-tjejer som sak dit i ett par dagar och besöka ett av Islands stora hudvårdsmärken och så ska vi även få guidning av Reykjavik och ön och bada varma källor osv. Låter inte så dumt va? Förutom flygningen då, den måste man ju först fixa. Fyy alltså, jag är inte tuff nu. Tror det är första gången jag flyger utan familjen på flera år. Brrr vad jag avskyr flyga. Försöker göra de bästa av de hela och unna mig lite extra, som nu ska jag upp till Kitchen & Table och äta mumsig middag typ räksmörgås (SÅ Arlanda med räksmörgås) och dricka något gott. Sen blir det någon feelgoodfilm och en stor påse godis på rummet. Gillar ju flygplatser väldigt mycket trots allt. Alltid något:)

.

Ha nu en en mysig kväll nu alla så ses vi från Island alltså!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “SÅ VAR DET DAGS IGEN FÖR TAKE OFF

  1. Meen vad spännande! Var på Island på ridläger förra året, magiskt vackert! Hoppas du får härliga dagar. Stor kram

  2. Vilket äventyr Petra! Jag drömmer om att åka dit. Gillar inte heller att resa utan familjen, men stålsätter mig och gör det ändå. Din naturupplevelse kommer att vara värld varenda fjäril i magen.
    Kram & lycka till!

Comments are closed.