I annonssamarbete med LYSI

PÅ ISLAND!

:

Nu är jag på Island! Åkte tidigt imorse och är ganska så mör just nu men oj vilken h ä f t ig ö detta är! Som ett sagoland ungefär. Kargt och och blåååsigt och extremt dramatiskt. Idag har vi hunnit med en hel del bla..

.

.

.

Blivit bjudna på magisk torsk och härlig restaurang. Här äter man mest fisk och främst torsk. Oh my så god den var. Mums. och ja ni har väldigt mycket finare väder hemma i Sverige:)

.

,

.

Så har vi haft lustiga hattar och varit på Isländsk fabrik och lärt oss allt om framställningen av Omega 3. Ni vet det där ämnet som kommer från fisk och som är så otroligt viktigt att vi får i oss. På Lysi gör de den bästa Omega 3 och är störst i världen på det. Ska berätta mer om varför det är så viktigt för både välmående och utseende i ett annat inlägg.

.

.

 

.

Och här har jag nu checkat in i min lilla vindlya mitt i Reykjavik! Hur mysigt hotel som helst (Sandholt) och nu blir det strax middag ute på stan med tjejerna.

.

.

Imorgon ska vi åka runt och kika på ön på riktigt! Ska blir hur kul och spännande som helst.

.

.,

Ha nu ens in kväll så ses imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “PÅ ISLAND!

  1. Så skönt att dina ” unga sneakers” får se världen❣️ 👟🌏✈️ Lyckost dom som får trava runt med dig!😀

  2. Vad spännande att vara ute på vift helt själv. Själv är jag på tjänsteresa i vackra gröna Derbyshire 😀. Lite bättre väder här än vad du verkar ha på Island. Hälsningar från Åsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *