SÅÅÅ MÄKTIGT

.

Jag i en vulkan! Vattnet är smaragdgrönt och marken alldeles blodröd…

.

Goood kväll raringar!

.

.

Hoho, heiter peitur, här kommer en seen hälsning från mig Island! Just nu känner jag mig som om jag sovit 2 timmar på en vecka, seglat Gotlanrunt och gått upp och ner för Kebnekaise utan vätsekpaus. Gaaah. Alltså jag har sett och upplevt så mycket idag så det inte är klokt i både ur och i skur. Vandrat på vulkaner  och badat i varmakällor och stått i piskande vattenfall och  fått geiserduschar och simmat i heta källor. Island är inget för den veke kan jag lova. Det är lite strapatsigt och tar på krafterna men det är helt otroligt vackert och mäktigt och väldigt väldigt eget. Idag har vi gjort den sk Gyllene Cirkeln och sett allt och lite till men mer om det imorgon för nu ska jag sova i min stora sköna säng här på hotellet i Reykjavik, zzzzzz. Tänkte jag skulle blogga mycket mer men är såå trött, sorry för det:)

.

 

.

Islandgänget: Emma från Cure Media, Paula jag och Frida också Cure Media

.

.

Sov så gott så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “SÅÅÅ MÄKTIGT

  1. Så otroligt mäktigt! Känn ingen stress att blogga när du är där. Det kan du göra när du kommit hem och hunnit smälta intrycken.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *