I annonssamarbete med LYSI

SKÖNHETENS Ö

.

Jag fick ju möjligheten att besöka Island, denna fantastiska ö, i samarbete med Lýsi. Här ovan besöker jag en vidunderlig plats som heter Pingvillir Nationalpark ch man tappar nästan andan av hur vackert det är..

.

Lýsi är ett Isländskt och världsledande företag när det gäller fiskoljeprodukter eller det vi brukar kalla Omega 3 ni vet. De använder sig endast av den renaste fisken som fångas i  isländska vattnen. och produkterna är av högsta möjliga kvalitet. I deras tillskott kombinerar de Omega-3 med andra funktionella tillskott enligt dina egna  helt personliga behov – oavsett om du vill fokusera på hyn som jag eller kanske hela kroppen och för att få en hälsosammare livsstil helt enkelt. Jag är i den åldern att jag vill ge mina hud och kropp det absolut bästa och jag vet at det lönar sig. Att äta bra och att äta rätt tillskott. Vi i min familj äter, enligt mig (de andra ogillar det mesta med fisk) alldeles för lite fisk och jag vill ändå få allt det där nyttiga från fisken.

 

 

.

Mitt personliga tillskott för huden med Omega 3 och collagen och hyaluronsyra. Det vad jag fick fram att jag behövde efter att gjort Lýsis test. Jag blev en Blómstra. Detta tillskott ska ge min hud ännu mera glow och  d e t ser jag fram emot. Älskar glow, inifrån och ut

.

.

.

Mäktigt vattenfall i Gulfoss.

.

.

.

Det är framförallt viktigt för oss Nordbor att få i oss alla vitaminer och här kan du göra ett personligt test och se vad du exakt behöver för tillskott Jag har också en rabattkod åt er, PETRA15, som ger er 15% på abonnemang hos Lýsi om ni önskar det!
.
Gillar verkligen att det är så himla snygga förpackningar på dessa produkter också, har nog aldrig sett ett stilrenare tillskott:)

,

,

.

Island är verkligen så mycket skönhet och lugn och balsam för kropp och själ. Här  badar jag i de varma källorna i Blå Lagunen som fick avsluta dagen igår. Går nästan inte att beskriva hur skönt det var och väldigt mystiskt..

 

 

.

Vid en gejser som sprutar kokande vatten 20 meter upp var 10 minut så det gäller att se upp:)

.

Yes jag är helt kär i Island. Rekommenderar verkligen alla att åka hit om ni får chansen. Ett minne för livet helt enkelt.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “SKÖNHETENS Ö

  1. Vilken götteresa Petra! Har alltid velat åka dit! Får nog boka in det med ett gäng tjejer för mannen har redan varit där och var inte så begeistrad som jag tror att jag skulle bli. Han var där och spelade fotboll men visst gjorde de saker som att bada i lagunen osv.
    Mamma har också varit där, hon däremot älskade det, tultade på Islandshästar, åt på restaurangen i Perlans glaskupol och upplevde allt det som ni precis gjort. Verkar hur magiskt som helst. Drömmen vore att bo på The Blue Lagoon Retreat Hotel, så man kan kliva rakt ner i lagunen från hotellet, så coolt!
    Hoppas du har tagit massor med bilder som du ännu inte visat 🙂

    Kram o natti

Comments are closed.