HEMLIGHETSMAKERI EN VÅNING NED

.

Hallåå goa bloggisar!

.

.

Hoppas ni mår fint!? Här är de väl lite si-och-så faktiskt. Vet inte om de varit lite mycket på sistone och hjärnan och kroppen har börjat strejka igen? Vi får väl se, försöker ta de lugnt, har varit med om liknande känsla tidigare och det slutade ju inte så bra (ett plötsligt break down mitt i Stockholm om ni kanske minns) Det är mest mycket mycket kul som händer så klart men kroppen kan ju säga ifrån ändå..

.

Hur som helst! Imorgon är de ingen vanlig fredag minsann för de är Maurits den lilla gullungens fördelsedag! 3 år har gått sen han föddes tydligen och de åren vet jag  inte var de tog vägen? Poff bara så var bebisen ingen bebis längre. Jag ÄLSKAR ju födelsedagar, både min egen och andras och framförallt skatternas. Det bästa som finns är ju att köpa presenter och fixa och överraska åt dem<3 Frågade Moje igår vad han ville ha och eftersom han inte pratar så bra än så fick ja lirka ur honom genom att ställa frågor. Tror att ja hittade riktigt bra grejer åt honom (men den ”stora presenten” kommer tyvärr inte förrän nästa vecka tror jag)

.

.

 

.

Hemlighetsmakeri matsalen ikväll medans Moje och Lolo kollar film en trappa upp! Bea och Trulle är iväg och köper små presenter till lillebror, alltid viktigt att köpa något mellan syskonen också<3

.

.

Visst är det underbart att de är maj förresten! Fast vad sjutton hände med det härliga sköna vårvädret??? Här i vår lilla stad (som alltså är Västerås:) snöar det nu. SNÖAR.

.

.

Ha nu en mysig kväll så kör vi freeedag imorgon! Känns som de typ är helg hela tiden. Inte fel alls:)

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “HEMLIGHETSMAKERI EN VÅNING NED

 1. Så fina presenter! Ta hand om dig och visst kan kroppen säja ifrån trots att det är rolig stress! Så bra att du känner efter! Njut av födelsedagen i morgon!

 2. Så fint och mysigt du alltid gör!
  Jag är själv otroligt flygrädd och känslan kan sitta kvar länge efter man har landat. Man blir oxå extra känslig för stress o störande moment, eftersom kropp utsättas för avspänning.
  Vet inte om det kan vara så för dig . Men för mig tar det cirka en vecka att komma igen efter en flygresa. Flyger ca 3 ggr om år och alltid med lugnade o ett glas vin innan . Och det är inte farligt att blanda vid enstaka tillfällen.
  ( om någon har en pekpinne på det). Hoppas allt ordnar sig och att ni får en finfin dag i morgon /Malin

  1. Tack söta! Ja så är det så klart. Usch och fy. Och ja jag måste ha samma ”dos” haha men det är ju det enda som lugnar lite:)

 3. Ja vart tog de tre åren vägen??💙
  Kram och ha en fin kväll🤗

 4. Ta hand om dig, hälsan först. Själv kände jag mig väldigt sliten i höstas och gick hos en psykolog som gav mig verktyg för att hantera min stress. Nu mår jag bättre och kan släppa jobbet när jag går hem klockan 17. Mvh Åsa

 5. Hej! Min son blir 3 om 4 månader, han pratar inte heller så mycket. Hur gör ni? Teckenstöd? Logoped?

  1. Nej vi har inte tagit till det än. Han pratar mycket och det han säger är inte så lätt att förstå. Mycket nonsens men bra att han försöker och babblar på. Jag var också sen med riktigt språk och det ordnade sig ändå. Vi väntar och ser:)

   1. Tack! Våran son är lika dan, babblar i haranger. Pratar med sig själv. Så vi kör också på. Även om jag märker att många barn omkring pratar väldigt mycket mera.

Comments are closed.