VILL GE BARNEN DEN BÄSTA LÄXHJÄLPEN

.

Hej min skatt som är duktig och gör lite läxor där i soffan!

.

.

.

Snaart och om bara någon månad är det efterlängtat sommarlov, hurrey,  men fortfarande är det en hem del kvar i skolan också! Jag har ju skrivit tidigare att jag tycker det är så svårt att hjälpa skatterna med läxhjälpen när det gäller matte, kemi och fysik och att jag känner mig ganska otillräcklig emellanåt med den biten. När man som jag har tre skolbarn på låg och högstadiet plus gymnasiet är det många läxor som ska göras varje vecka och som mamma vill jag ju kunna var den skolhjälp de behöver. Men vi har ju som jag nämnt tidigare en suverän läxhjälp och det är Albert som helt enkelt  är en digital privatlärare i matematik i mobilen. (Här ser ni Lolo öva matte i soffan här hemma) Så himla smart och enkel läxhjälp för de barn som kanske behöver lite extra övning.

,

,

.

Albert är digital tjänst som du kan ha med dig överallt vilket är perfekt eftersom den fungerar på mobila enheter såsom mobil och läsplatta.  Tjänsten är till för barn från 3-17 år alltså från förskolan till andra året på gymnasiet och för de som går på lågstadiet så är den mer lekfull i sitt lärande. Albert anpassar sig efter ditt barns ålder och även efter vilket läromedel man har i skolan. Albert för de yngre barnen är anpassad för läsplattor och dator och Albert för de äldre barnen är anpassad för användning på mobil (Albert app:en).

.

.

Just nu har alla ni föräldrar och barn möjlighet att få prova på Albert gratis under 1 månad. Klicka här och ange bara koden HOFP.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “VILL GE BARNEN DEN BÄSTA LÄXHJÄLPEN

  1. Jag förstår ju att du har samarbete med läxhjälpen, men hjälper inte din man/barnens pappa till med läxorna om inte du kan? Att ni hjälps åt? Det låter som om du har hela ansvaret.

  2. Matten idag (har barn i både gymnasiet och högstadiet) handlar mer om att diskutera fram svar och hur vägen dit är det viktiga. Har provat läxhjäp som Albert men det fungerar inte tycker jag till dagens matte. Jag håller med om att det är svårt att hjälpa sina barn idag och hur dom tänker och räknar men en digital hjälp tror jag inte på. Har man dessutom svårt med matte så behöver man någon som sitter med och diskuterar fram hur man skall tänka.

  3. Mjukisdressen ser så skön ut, var kommer den ifrån och är den köpt nyligen? 🙂 Tack för en bra blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *