I annonssamarbete med BABYSHOP

BUMPRIDER

.

Måste ju visa er Maurits nya snygga sulky! Har ju en hel del småbarnsmammor som läser och denna vagn mina damer är f a b. På riktigt (jag skriver iofs bara sanning här på HofP:) Har haft snygga kombivagnar till barnen och Moje men sen när det är dags för sulky/resevagn/paraplyvagn till ett mindre barn så är det inte så lätt att hittat något kul och designat. Men nu finns det en svensk vagn som heter Bumprider som har allt det där man kan önska. Läcker, rolig, smidig och så bra. Med mindre hjul men som klarar lite gupp och ojämnheter, ett skönt rejält säte men ändå slimmad i modellen och busenkel att fälla ihop.

.

.

.

Helt klart bland de snyggaste vagnar jag har sett och den passar upp till 5 år! Det är egentligen främst för min del jag vill att Moje ska åka vagn ibland, så man kommer någon vart haha (Han går ju såå långsamt och ibland har man inte tid eller lust att vänta) Skönt också att fortfarande ta pw´s nere vid Mälaren med prinskorven som sällskap<3

.

.

.

Vagnen är full av snygga detaljer. Stort gilla på sånt.

.

.

.

Vad tycker Maurits 3 år själv då om sin Bumprider? Han älskar den! Kryper gärna upp i den och fäller ned bågen och liksom gosar ner sig. Gulle.

.

.

.

Denna lite lyxiga påkostade och snygga vagn kommer från Babyshop och finns här för den som undrar! Finns i flera färger.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

31 kommentarer till “BUMPRIDER

 1. Med ett sådant litet sötesnöre i vagnen skulle även jag kunna tänka mig en pw❣️

 2. Vill en treåring sitta i vagn? Jag är förvånad! Inget av våra tre barn ville göra det, du kan gissa attractions våra promenader tog väääldigt länge men ingenstans kom man 😀

  1. No three-year-old can or will walk an entire day, for instance on a trip when mom and dad want to go sightseeing/shopping or when they want to go for a long powerwalk (just like Petra wrote). So please…

 3. Finns så mycket snygga och smarta vagnar numer…utbudet på -90 talet var inte direkt upphetsande. Väldigt fin vagn Moje har i alla fall och vad skönt att kunna stoppa ner honom där och gå en promenad😊
  Kram och trevlig kväll

 4. Behövligt o miljövänligt att köpa en ny vagn till en 3-åring….ack detta köphysteri 🙄. Men ska man ha så ska man.

 5. Snälla rara. Inget konstigt alls att Mojje sitter i vagn. Jag bor på Östermalm i Sthlm och det jag däremot förvånas över att det förekommer att 7 åringar åker vagn/bli burna eller åker cykelstol. Jag själv har en 7-åring och skulle i mitt liv aldrig få för mig att varken bära eller sätta ungen i cykelstol. Här cyklas det och går själv. Däremot en 3-åring. Varför inte. Heeeelt normalt och rimligt.

  Petra får dock utstå skit i vanlig ordning. Fy och skäms!

  1. En del människor kan tyvärr inte härbärgera sin frustration. Ofta undrar jag var de tog ut sin irritation, innan ”bloggkommentarer” fanns tillgängliga att dumpa den i? Instämmer i ”fy skäms”.

 6. De få gånger jag fått ta min son i den åldern i vagn, vid rena nödlägen, har jag skämts 🤔 Jag tycker väl helt enkelt att barn i den åldern ska kunna gå själva, o att det tar längre tid när man har barn, ja det är ju bara att acceptera.

  1. Nödvändigheter är väl inget att skämmas över? Men lyxigt att du har möjlighet att låta saker och ting ta lång tid! Mina barn kunde gå själv i den åldern, ja sen de var 10 månader faktiskt men jag har inte alltid haft tid att låta dem göra det.

  2. Skäms du när ni åker bil/buss/tunnelbana också? Man KAN ju faktiskt gå överallt, det tar bara lite mer tid.

 7. Undrar återigen om Prophilobehandlingen- varför gjorde du den bara en gång. Tacksam för återkoppling.

 8. Men herregud, varför i helskotta är det så märkligt för en del med en 3-åring i vagn?? Jag som har två barn, hund och en man som alltid jobbat skift och helger hade inte klarat mig om jag haft dubbelvagn fram tills de var 3 resp. 5 år då vår hund kräver 1-2 timmars promenad varje dag. Hade aldrig funkat, barnen hade aldrig orkat gå i relativt rask takt de timmarna varje dag.
  En del verkar inte tänka till överhuvudtaget.
  Finns hur många situationer som helst där vagn kan vara helt nödvändigt och avgörande för att klara dagen med en liten, inte minst som ensamstående. Eller förutsätter ni att man alltid har passning till barn när man ska göra längre ärenden??
  Jag hade heller inget körkort då utan åkte buss eller promenerade och handlade med två små barn, hade inte gått utan vagn. Jobbigt att välja mellan att hålla kassarna eller barnen i trafiken liksom..
  Hade Petra känt att en vagn till Moje är helt onödigt så hade hon väl inte skaffat den?? Enkel logik och vem som helst fattar väl att en 3-åring både kan och vill gå själv, men kanske inte hela tiden. Man gör det som passar en själv och ens familj bäst helt enkelt.

  Jättefin vagn Petra och Moje är ju bara så sjukt fiiin!
  Kram

  1. Jättebra att du berättar för Petra att Moje är fiiin! Hon vet inte det redan så vad bra att du förtydligar, Catta!!

 9. Inga hjul att köra i snö o grus. Kompis har denna vagn o väldigt olämplig att ha på landet. Håller även med er som tkr att en treåring bör kunna gå själv

 10. På insta gör du reklam för jollyroom och här för babyshop. Lite svårt att ta dig på allvar när det är två konkurrerande företag. Vilket är det du gillar bäst?

  1. Varför skulle det göra henne mindre trovärdig? Hon kanske har två pågående samarbeten. Sällan man gör affärer med enbart en kund i taget. Är väl inte konstigare än vilket företag som helst. En del verkar glömma bort att det är hennes jobb som hon gör sjukt bra dessutom!

   Allt väl.

 11. Fantastisk vagn🙌🏻 Har kört min hela vintern och hjulen har klarat det galant, dem går att låsa och då plöjer dem fantastiskt🌼

 12. Att ni bara orkar att bry er!!! Det är väl upp till Moje och hans familj om dom vill ha en ny vagn!! Alla är olika och har olika behov! Avundsjukan lyser starkt. Alla är vuxna här, att vara snälla mot varandra lär vi våra barn men hur är vi vuxna mot varandra? så tänk er för….
  Kram till Petra❤️

 13. Men herregud! Klart en treåring kan behöva en vagn nu som då! Jag har uppskattat att ha vagnen med så länge barnen var små. Om inte annat för att transportera väskor och inköp, eller som en skön plast för en kort tupplur åt barnen. Kan inte förstå varför en vagn rör upp så mycket känslor! 😁

  1. Precis!! Varför dessa värderingar och synpunkter… inte konstigt det är krig…

 14. Jag har ett barnbarn som bor i London och han är 3 år och 9 månader och när jag är där vilket är ganska ofta då hämtar och lämnar jag honom på nursery med vagn och han är trött och tycker det är skönt att åka vagn hem
  Dessutom kan Londontrafiken vara ganska intensiv så det får nog bli en ny vagn som Mojes den ser mysig ut.

 15. Min treåring får också åka vagn…även hans storebror på fem år får åka med. (OMG!) I en stressig vardag så har vagnspromenader till och från jobbet, med hämtning och lämning på förskolan på vägen, blivit min lösning för att få till den dagliga motionen. På morgonen får barnen tillfälle att vila en liten stund extra och på eftermiddagen varvar de ner med lite frukt och skärmtid. Alla nöjda…förutom en och annan parent of the year som anser att en sittanordning på hjul ger mina pojkar men för livet. Jag känner mig trots det rätt så trygg med att vi gör det som passar vår familj bäst just nu och om enstaka barnvagnspromenader med min femåring är min största synd som förälder så känner jag mig faktiskt ganska nöjd.

 16. Min 3 åring älskar att åka vagn och även att gå/springa. En vagn är väl ett perfekt färdmedel istället för bilen. Friskluft och motion. Tror nog att våra 3 åringar springer och busar nog ändå. Kram och tack för en inspirerande blogg.

Comments are closed.