I annonssamarbete med LINDEX

TROLLERI, TROLLERA, TACK & HEJA LUNDVIK

.

Men där har vi mig idag! Seent inlägg jag vet men idag blev jag trött på bloggen. Ber om ursäkt för det. Eller helt enkelt trött på att jag, enligt vissa, aldrig någonsin kan göra rätt. Vissa saker förståår jag visst att ni reagerar på (som blodigt ansikte) men ibland  förstår jag inte alls. Men får tycka olika men måste man dissa precis allt? Yes bland blir vågen av neggo lite för stor och något som gör att jag hellre gör annat än kikar in till er som vanligt vilket jag ju nästan jämt brukar älska. Kära härliga bloggisar. Jag är ju så himla tacksam över alla er som skriver så mycket roliga, snälla, vettiga fantastiska kommentarer, vissa av er år ut och år in. Mina bloggkompisar<3 (jag vet att vissa av er ser mig som en cyberkompis och ja det är ömsesidigt. Goa ni)

,

Hur som! Ikväll kör vi Eurovision hela kvällen här hemma med liten nattgäst och massa gottgott. Tror verkligen på John Lundvik i år, vår låt är  verkligen m a g i s k. Brukar lyssna på just den när jag löptränar 3.4 ggr varje vecka och den får mig att ta lite extra faktiskt.Too late for love byggs upp på en sånt där riktigt skönt gospelvis som ja bara gör en lycklig. Hoppas hela Europa tycker detsamma nu  – gogogo Lundvik!

.

(Och dagens är uunderbar skön sommarkjol i gult, så klart, och beige från Lidex (har även den matchiga toppen som hör till som finns här. Ska visar annat inlägg) som finns här matchat med enkel tisha från samma ställe som finns här)

.

.

Ha nu en härlig kväll vänner så ses vi imorgon igen!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “TROLLERI, TROLLERA, TACK & HEJA LUNDVIK

 1. Förstår att det måste kännas urtrist med alla negativa och korkade kommentarer. Har ju varit ganska mycket av det på sista tiden tyvärr. Hoppas bara att du inte blir så trött så att du slutar blogga. Vi är väldigt många som skulle bli väldigt ledsna då i sådana fall 💜 Du har ju helt klart den bästa bloggen 💜 Så mycket inspiration och feelgood, tack för det🙂

 2. Jag förstår dig!!! För mig är det helt obegriplig att det kommenteras så mycket negativt. Ja, inlägget om vampyrbehandlingen kan jag förstå ”väcker känslor”. Men det är typ, bara ett inlägg. Varför måste man skriva dryga och elaka kommentarer? Hur kan man komma på en dryg kommentar om en vagn? Till en 3-åring? Och om ett barns frisyr? Ja, du vet redan alla negativa kommentarer. Obegriplig, och i vissa fall väldigt otrevligt.

  Jag har följt din blogg i många år. Och tycker den är toppen på så många sätt. Superfina bilder! Jag får fin inspiration till både hem och trädgård. Mumsiga recept. Kläd- och resetips. Dessutom tycker jag det är roligt att följa dig och din familj. Jag mår dessutom bra och får en fin känsla av dina inlägg.

 3. A little more kindness, a little less judgement♡
  Din blogg är fantastisk, vi är MÅNGA som tycker det!♡

 4. Förstår att det måste vara tråkigt med kommentarer som inte bara innehåller hjärtan och beröm till dig. Det är ju alltid skönast för stunden att få beröm.
  Men för att utvecklas kan det vara bättre i längden att fundera ett varv på vad alla dessa ”negativ” kommentarer menar.
  Du skriver ju en blogg med kommentarsfält så jag antar att du vill ha kommentarer. Om du bara vill ha smicker och beröm så är det nog dumt att ha en blogg med öppet kommentarsfält.
  Du skriver att du är intresserad av yta och behandlingar (no shit sherlock), och blir otroligt upprörd över att nån hade kommenterat ditt barns öron. Frågan är vad det sänder för signaler, till de som läser här regelbundet visst, men främst till dina barn. Varför är ytan så viktig och vad prioriteras bort i jakten på perfekt yta..

  1. Seriöst?!
   Jag tror sannerligen att Petra är kvinna till att kunna försvara sig när hon får personliga påhopp (vilket hon får alltför ofta tyvärr)…
   Självklart har alla rätt till sina egna åsikter och konstruktiv kritik kan vara bra för alla ibland. Problemet är att det väldigt sällan är just detta – konstruktiv kritik alltså som hon får. Istället blir det personliga påhopp och rent elaka och kanske även missunsamma kommentarer vilka enbart skrivs för att såra. Tex, när någon skriver att hon skulle vara en dålig förebild och förälder pga sina intressen.
   Och det värsta är när någon ger sig på barn, där är faktiskt gränsen nådd för vad som är acceptabelt! Tacka sjutton för att det sårar. Att vuxna människor tar sig friheten att kritisera barns utseende är sannerligen vederstyggligt! -Oavsett vems barn det än är.
   OM det är så jobbigt att läsa om Petras ”ytliga” liv så gå vidare i livet själva, då slipper ni bli upprörda, Petra sårad och vi andra människor som gillar lite glam, mys och ytlighet få fortsätta att följa denna underbara blogg – utan era bittra kommentarer…
   Kämpa på Petra! 🙂

   1. Du är kärleksfull. Blir imponerad av allt du tar för dig, alla vackra bilder som du tar och att du står upp för det. Tänker att den lilla mikroskopiska del av ditt liv som du väljer att dela med dig av till oss läsare är feelgood, lite halvtossig (vampyrbehandling, läste inlägget med ett leende på läpparna) och fab things.

    Elakheter och kränkningar är inte OK, vi är OLIKA.

    Denna blogg har allt❤️Låt inte skiten bita sig fast💪 Vill bara påminna alla medsystrar där ute, kommentera inte barnen, så tillvida ni inte har nåt positivt att tillägga, tack för mej, hej🙏

 5. Styrkekram till dig Petra !! Förstår att du blir trött ibland på så mycket neggo …. alltså det måste vara många som mår dåligt när dom inte har ngt positivt att säga …tycker personligen att dom kunde låta bli att säga något alls . Varför vill man göra ngn annan ledsen ???Detta är så långt ifrån min värld . Kram på dig !!

 6. Här har du en som är glad för dina inlägg och verkligen gillar det du gör 😃👍🤗

 7. Tycker vissa är konstiga! Läser man inte en blogg för att bli inspirerad och få läsa om det där som kanske är ouppnåeligt, som man kanske drömmer om men aldrig skulle ha råd med eller välja att lägga pengar på? Jag har i alla fall ingen längtan efter att läsa om någon som har en ”helt vanlig vardag”. Då kan jag i så fall läsa i min egen dagbok!! Fram för mer lyx, roliga behandlingar och andra extrema saker som man kan få frossa i!! Heja Petra!!

 8. Kämpa på Petra ♥️. Jag tokgillar din blogg 😂. Du både skriver och fotar som en proffs. Mvh Åsa

 9. Jag förstår dig! Jag älskar också att blogga men vissa dagar känns det inte lika kul. Negativa kommentarer kan verkligen dra ner humöret. Förstår inte behovet av att kommentera elakt. Hoppas att du haft en fin helg ändå 🌸

 10. Förstår det är trist när inte alla tycker och känner lika. Jag funderar en del på det du skriver här och nu. Du har många frågor i din blogg som du sällan el aldrig svarar på. Vad är det du älskar m bloggen? Att ditt ego göds förstår jag. Att du tjänar stora pengar på oss förstår jag också. Inga läsare inga sponsorer, reklamjobb mm dvs inget klirr i kassan. Så om du älskar att titta in till ”oss” så kan du ju börja med att visa det genom att tex svara på de frågor som dyker upp. Inte bara slå på kritik utan kanske möta alla dem som faktiskt frågar om färger, inredning eller annat? Du vet ju att det blir ramaskri av såna inlägg. Så skit i alla tyckare, låt det rinna av så länge som du trivs m det du gör. Men fokusera på dem som faktiskt ger dig massor och som ibland undrar något.

 11. Ja, det har blivit lite så. Tyvärr. Men alla rena elakheter som kommer. Som bara är till för att såra. Droppen urholkar stenen. Inte genom sin kraft, men genom att falla ofta… Finns det inte något system man kan använda som sållar bort vissa kommentarer? (Jag är så okunnig om sådana saker.) Eller är det så viktigt för en bloggare att ha många kommentarer att man väljer att ta vilken skit som helst? Förstår inte. Det gör ont i mig också när jag läser elakheterna. Den positiva dialogen är borta dock, precis som du säger. Det blir försvarstal och tröst kvar. De flesta människor vill ju trösta en ledsen medmänniska – inte såra. (Du måste nog testa en annan motreaktion, Petra. För din egen skull.)

 12. Alla har ett val att följa dig, gillar man inte de du lägger ut då slutar man följa, hur svårt kan de vara.
  Älskar din blogg och du ger mig inspiration men måste hålla med om att du lever på dina följare så ta tiden att svara på dina följare frågor.

 13. Jag upplever att de bloggare som lägger tid o hjärta på att hålla en fin dialog med sina läsare (vilka är deras levebröd) i kommentarsfältet verkar mycket sällan få några negativa påhopp 🤔 Rätta mig om jag har fel.

 14. Du ser ut som en karamell💕, superhäftigt kjol! Jag tycker absolut att man kan ha olika åsikter, det är sunt, men direkt elaka kommentarer förstår jag mig inte alls på🤨. You inspire me always/kraaaaamar

 15. Det är första gången jag skriver en kommentar ,har liksom inte fattat hur man gör 😂😂men har nu letat mig fram.Blev så upprörd av att du får så mkt negativa kommentaren.
  Jag vill bara säga att det är så roligt att att läsa din blogg.Uppskattar den mkt.Så fint du blandar och ger oss läsare av ditt liv.Även om man inte tycker lika om allt behöver man inte skriva negativa saker.
  Så tack för att vi får följa dig och se lite av din fina familj och staden du bor i 😃

Comments are closed.