I annonssamarbete med LINDEX

NORR MÄLARSTRAND

.

Vet ni vad, trots att jag ju varit ganska mycket i Stockholm (född där, bott där period som vuxen, har och har haft nästan hela släkten där (förutom mormor och morfar) har mina barn där och älskar stan) så har jag typ nästan aldrig varit på Kungsholmen. Jag har varit där många ggr på R.O.O.M när den butiken fanns och några svängar på tjusig restaurang och några varv uppe på Lexington men liksom aldrig gått omkring och sett den stadsdelen på riktigt. Det var för mig ett område med huvudsak bostäder som låg där bakom Centralen. Men Kungsholme är ju magiskt! Eftersom jag var där men min kompis som bott just där på typ 5 adresser på 8 år eller om det var tvärtom så fick jag en rejäl uppdatering när det gäller Kungsholmenkunskap. SÅ otroligt mysig stadsdel.

.

.

.

Vi gick en bit efter vattnet och sen visade Å (snyggingen som skymtar till vänster där i blomhavet) mig detta lunchställe som jag bara älskade. Mälatrpaviljongen heter det och är absolut inget nytt och fräsigt ställe utan mer genuint och underbart charmigt. Med MASSOR med vackra blomarrangemang som jag tror att man kunde köpa? Man kunde iaf shoppa krukor och grejer såg jag (jag undersökte inte så noga då vi åkte tåg och det inte var läge att kånka hem ett blomarrangemang)

.

.

.

Restaurangen bestod liksom av flera delar och broar och olika ställen man kunde sitta och äta eller bara ta en drink. Tokgod mat (ville ha allt på menyn men nöjde mig med en Halloumisallad) gott vin (klart de hade mitt favoritrosé på glas!) genomcharmig personal och så en utsikt att dö för mitt i denna gröna oas. Mälarpaviljongen får PPPPP.

.

.

.

 Knipsade ett pics vid Stadshuset där de promenerar in på Nobelfesten. Har inte varit där sen klassresan i 9:an! Tjusigt ju. Min dagens var följande: skjorta finns här, perfekta nya vita jeans ( bara 299 kr!) som sitter som en smäck finns här, väska LV och mina sneakers är från Selected Femme.

.

..

Nu ska jag och mina fredagslediga lilla Moje promenera i solskenet ner till Småstadens torg och den internationella matmarknaden för att köpa lite churros (hoppas de har!) och fredgasblommor och fredagsgott!

..

Ha nu en uuunderbar fredag i det härliga vädret!

.

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “NORR MÄLARSTRAND

  1. Där har jag också varit, längesen men minns det som väldigt mysigt. Gick en liten turistrunda på den sidan Kungsholmen, förbi stadshuset och bortåt där.
    Men hur kommer det sig att du knappt varit där om din vän bott där i 8 år? Det är väl rätt nära från Västerås till Stockholm också?
    Önskar jag hade haft närmare till Sthlm, vår vackra huvudstad. Iofs smidigt att ta sig från Gbg till Sthlm men blir tyvärr av alltför sällan ändå.

    Ha en fin fredag!

    1. Hon flyttade till Västerås och det var då vi lärde känna varann:)

      1. Tänkte inte så långt att det kunde vara en ny bekantskap haha, fredagshjärnan..
        Snygg outfit förresten, och vart är de snygga glajjorna ifrån?

  2. Älskar Kungsholmen, har bott där i 23 år 🙂 och jobbat här i 16 år 🙂

  3. Mitt Kungsholmen, där bodde jag i många år och det har skapats många kära minnen där. Nu lämnar vi snart västkusten för Uppsala och kommer nära Sthlm och dess alla härliga stadsdelar igen. 🙂

  4. Det är ett av mina favvoställen. Vad har du för läppstift? Jag tycker att det är svårt att hitta snyggt läppstift, men ditt var jättesnyggt.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg