I annonssamarbete med JOLLYROOM

EN EGEN LITEN HUMMER

.

Haha, sån stil han har min lille prins! Känns liksom lite ”Kevvan som säsongat 10 år på Rhodos med att hyra ut beach buggies” eller hur? Vi har jobbat mycket på just den här looken haha. Gullo:)

.

.

.

Här går det undan!

.

.

.

Detta är alltså det STORA nöjet just nu och vad vill tillbringat mest hela helgen med – köra Hummerelbil runt runt under körbärs och äppelblom. Moje är helt kär i den jeepen och den är så bra för den är så pass stark att den klarar att köra på gräsmattan med. Annat plus är bla att den går plats för två och är enkel att hoppa i och ur. Man får akta rabatterna bara:)

.

.

.

Lycka för en treåring kan jag lova att få köra runt i en egen minibil. Finns på Jollyroom här för den som undrar.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “EN EGEN LITEN HUMMER

 1. Cool kille🚙! Vilken lycka att få susa runt i den där lilla svarta!
  Kram

 2. Tycker du är inspirerande på 100 olika vis men du verkar inte alltid prioritera våra frågor…. Hmmmm. Detta är fjärde eller femte gången jag frågar om Prophilobehandlingen. Första gångerna svarade du att du skulle göra ett inlägg om hudvård. De senaste två gångerna har du inte svarat alls.. Ledsamt.

  1. Jag ser att jag svarat flera gånger angående Prophilo. Senast i förrgår:)

   Välj kommentar

   petra
   houseofphilia@hotmail.com
   194.132.233

   Jag har gjort den bara en gång och då kändes det riktigt bra efteråt. Man ska dock göra minst två behandlingar så jag kan tyvärr inte riktigt utlåta mig.

   Förkasta| Svara| Snabbredigera| Redigera| Historik| Skräppost| Ta bort

   1. Oj då missade jag det. Beklagar och tack för svar. Har du lust att säga varför du inte fortsatte?

   1. Jag tycker att Petra är fantastisk på många sätt men inte så bra på att svara. Iallafall om man jmf med de andra tre bloggarna Emma, Underbara Clara och Caroline Berg Eriksen som jag läser. Om man har bloggen som yrke tycker jag det är självklart att försöka svara, det är ofta som man får inspiration o därför vill veta färgnr mm mm. Såklart vill man ha svar då, konstigare är det inte.

Comments are closed.