FINNS DET NÅGOT FINARE

.

I matsalen står tvår helt ljuvliga buketter just nu! En lite större och en lite mindre (båda vas och kanna i silver är från Georg Jensen) Man blir ju bara så lycklig av dessa vackra vårblommor. Och doften sen! Liljekonvalj liksom? Mmmmm. Doftpion, yummie yummie. Yes här kommer dagens allra bästa feelgoodtips som dessutom är helt gr r a t i s – just nu ska du ta dig tid och prova i de mysigaste villa områdena du vet där du bor! Gärna bland såna där gamla uppvuxna trädgårdar ni vet för där är det som en bomb och doftexposioner som gör att man liksom slungas tillbaka i tiden och minns lyckliga minnen och skolavslutningar. Hägg och syren. Kika in i trädgårdarna och njut av grönskan och av alla blommor och tulpaner. Det gjorde jag häromdagen (jo jag brukar ”kika över häcken” ibland för att se hur andra har det bara för att jag är så tyrädgårdintresserad. Finns några ljuvliga favoritträdgårdar/villor som jag måste ”kila förbi” varje månad här i stan.

.

.

Liljekonvaljer plockad av en skatt här hemma i trädgården under päronträdet<3

.

Idag har jag bla haft ett spännande businessmöte nere på stan med en vän! Blev så inspirerad så nu sitter jag bara och tänker på det vi pratade om och vill sätta igång n u (som vanligt i ”hemliga bloggbranchen” kan jag inte berätta än vad det handlarde om..;) Men nu ska jag och H iaf ta en före-middags-runda här i stan tillsammans. Det har spöregnat hela dagen men nu har det spruckit upp och blivit härlig sommar igen så man vill bara uuut. Tänk att jag har så stora barn att vi inte behöver barnvakt för såna saker förresten? Det är l y x kan jag säga och en av de stora fördelen med sladdisar haha (STORAsykon)

.

Ha nu en riktigt sköön torsdagskväll så kör vi fredag imorgon tjejer!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *