I annonssamarbete med STÄDHEM

LYCKAN ATT FÅ RENA FÖNSTER

 

.Ä N T L I G E N! Häromdagen när solen sken som aldrig förr och våra fönster verkligen var sunkigare än någonsin (ogillar verkligen smutsiga fönster skarpt) så kom räddaren i form av professionell fönsterputsare. Puts väck med vintersot och fett och damm och pollen och annat bläbb!

.

.

.

Hade fått hem städfirman Städhem för allra första gången och en trevlig kille som gjorde putsjobbet och jag kan ärligt säga att vi nog aldrig haft så fina fönster. Fort gick det också! Så himla skönt. Det var enkelt att boka tjänsten här. Städhem är en personlig och professionell städfirma som underlättar vardagen med tjänster som hem- och kontorsstädning, fönsterputs, flyttstädning, trappstädning, golvvård och flytthjälp. Rekommenderas varmt och vid nästa fönsterputs blir det absolut Städhem igen. (Med RUT-avdraget betalar du ju bara 50% av kostnaden också)

 

..

.

.Mina fönster denna fredag!

 

.Nu är det ju den absolut vackraste tiden på hela året (enligt mig iaf:) och då vill man verkligen att vårkänslan, grönskan  och ljuset ska stråla in! Burspråket är en av mina favvoplatser här i vårt casa och nu kommer de verkligen till sin rätt med riktigt rena vackra gamla spröjsade fönster. Såå härligt.

 

...

 

Mysig morgonstund i vardagsrummet med litet <3

 

.

Här kan du läsa mer om Städhem som finns här i Mälardalen i orterna Västerås, Enköping, Eskilstuna, Köping och Örebro.

 

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “LYCKAN ATT FÅ RENA FÖNSTER

  1. Absolut det bästa jag gjort sen jag började anlita proffs på fönsterputs än att JAG skall stå där och reta mig på alla rosor jag inte får bort

  2. Det låter som nåt jag skulle behöva 🙂 Med fem barn så är det jättesvårt att hinna med städning också, minns inte ens när jag gjorde rent mina fönster sist haha 😉

  3. Jag har en Kärcher fönsterputs blir lika bra som när ett proffs gör det och inget kladd ♥️😁. Superbra helt enkelt. Mvh Åsa

Comments are closed.