I annonssamarbete med KIDSBRANDSTORE

EXAMENSTIDER

 

Den blomstertid nu kommer..

.

.

med lust och fägring stor!

.

 

.Yes nu väntar student, examen och skolavslutningar runt hörnet! Och då vill man ju att älsklingarna vara så söta och fina det bara går. När jag var liten var de alltid så att man fick nya ljusa sommarkläder till skolavslutningarna och de där stunderna i en lövad kyrka ute på landet full av sjungande barn är ju s å mysiga minnen! Tänkte ge er lite tips på snygga examenskläder som man kan hitta i märkesbutiken Kidsbrandstore. Lolo har ovan på sig en ljuvlig klänning från Little remix by Charlotte Eskildsen från Kidsbrandstore

.

Nu inför skolavslut och sommaren så har jag en rabattkod att dela med mig av till er mina vänner!

.

Med koden 25HOUSE får ni 25% rabatt på ALLT hos Kidsbrandstore (gäller ordinariepriser och tom den 31 maj) Kanske en fin ny skjorta, en somrig klänning, en fräsch piké eller ett par nya badshorts. Exklusiva märken som finns att fynda från de allra senaste kollektionerna är exempelvis Ralph Lauren, Gant, Lacoste, Levis, Tommy Hilfiger mfl så passa på!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “EXAMENSTIDER

Comments are closed.