I annonssamarbete med ALBERT

DUKTIG TJEJ

.

Bea sitter uppkrupen i fönstret i vardagsrummet (här ser ni hur djup bokhyllan faktiskt är) och lyssnar på klassiskt och pluggar lite. Hon är förtjust i musik som mami och en av mina bästa klassiska verk är Le Cygne av Saint Saëns. Smäller av så fint. När det gäller arior så är O mio babbino Caro av Puccini  en av de som ger mig gåshud eller Casta Diva av Bellini. Mmm. Mjukt ska det vara med stråk, piano och flöjt (inga bombastiska saker:)

 

 

.

Vi att fortfarande hjälp av den smidiga lilla digitala läraren Albert när det gäller matten! Så enkel att bara klicka upp appen i mobilen och öva lite. Bea har hoppat upp till 4:ans matte nu och provar räknesätt och avrunda. Albert fungerar på läsplattor och mobiler så du alltid kan ha mattehjälpen med.

.

 

.

Det kan vara lite klurigt med matematik – det tycker jag också! Därför är det bar att få lite extra stöd när det gäller läxhjälp.

.

 

 Tjänsten är till för barn från 3-17 år alltså från förskolan till andra året på gymnasiet och för de som går på lågstadiet.  Albert anpassar sig efter ditt barns ålder och även efter vilket läromedel man har i skolan. Albert för de yngre barnen är anpassad för läsplattor och dator och Albert för de äldre barnen är anpassad för användning på mobil (Albert app:en).

.

.

Nu har ni alla föräldrar och barn möjlighet att få prova på Albert testa gratis i 30 dagar, utan bindning eller uppsägningstid. Klicka här och ange bara koden HOFP.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “DUKTIG TJEJ

Comments are closed.