I annonssamarbete med BABYSHOP

RÖSTAT & FIRAT & ÅKT VAGN

.

Igår gick vi alltså den korta lilla biten till Lolo´s högstadieskola här brevid för att lägga våra röster i EU-valet! Och när Trulle kom hem på kvällen fick han också kila iväg och rösta för första gången (har lite svårt att fatta att min pojke får göra sånt vuxet?:) Det ösregnade som bara den så det var kanske inte den skönaste prommisen men klart man skulle rösta ändå. Himla viktigt, gör man inte det så bryr man sig inte om samhället enligt mig och då kan man inte klaga. Håller själv på det ickerasistiska och för effektiv klimatpolitik och röstar för ett tryggt men även fritt samhälle och det tycker jag så klart att alla andra borde göra också:) Tröja Busnel, cape Busnel, vita byxor Selected Femme, skor Twist & Tango och rottingväska Palmgrens. Paraplyet är från William Morris. Mojes jacka och halsduk är från Minrodini, jeans Molo och skinnsneakers Bisgaard

.

.

.

Tjohooo, ner för skoltrapporna för att äta lite mors dagslunch nere på stan! Måste bara åter igen skriva hur mycket vi gillar Mojes nya vagn här hemma. Så himla smidig och enkel och snygg och heter Connect. Från svenska proffsiga företaget Bumprider och finns hos Babyshop. Rekommenderas verkligen om ni letar efter en mindre sittvagn/stroller som barnet kan ha upp till 5 år. Modellen är lite mindre bred så man tar sig fram typ överallt – perfekt.

.

.

.

Vi mötte upp svärmor och svärfar nere på Brasserie Stadsparken för att fira oss mammor lite! Eller vi tog en öl först för vi var, hör och häpna, ganska mycket för tidiga (har nog aldrig hänt?:) Brasseriet är ett ställe vi kanske inte brukar gå till så ofta men som är trevligt och barnvänligt och har god mat och ligger nära nere i parken efter Svartån. Jag åt en röding som var riktigt riktigt bra. MUMS.

.

.

Idag ska jag försöka få till en kiropraktortid för min rygg har känts låst och knasig en längre tid och idag gör den verkligen ont. Känns som den behöver knakas till (fast det är SÅ läskigt) Eller ska man kanske gå till en naprapat istället? Har aldrig riktigt förstått skillnaden där:/

.

.

Ha nu en fin måndag snyggingar! Kortvecka denna vecka och hur skönt är inte det?:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “RÖSTAT & FIRAT & ÅKT VAGN

 1. Oh, du är så snygg i Busnel! Vill ha (får äta nudlar hela sommaren)…
  Lova att du visar Morsdagspresenten!
  Hälsningar från förkylda och sängliggande Madeleine

 2. Vi röstade i samma lokal och på samma parti men din outfit var snyggare än min 😂. Du ser alltid så amazing ut hur bär du dig åt med en tre-åring jag är imponerad mvh Åsa

 3. Åh vad fin du är! Håller med om att du är så fin i Busnel som någon ovan här skrev! Tack för all fin inspo dessutom, du gör alltid mig HAPPY!
  Kram från Anna i Skåne

 4. Märklig känsla här också när bonusdottern som nyss fyllt 18 tar sin egna bil ner till Arlanda, checkar in sig och en kompis, tar en drink och flyger till Rom på långhelg…..CRAZY!
  Liten blir stor <3

 5. Vilken trevlig dag ni dag ni verkar haft! 🙂
  Fisken såg helt magisk ut, hade mer än gärna provsmakat!
  Ha en fortsatt fin måndagskväll och hoppas du blir bättre i ryggen.

 6. Grovt generaliserat kan man säga att naprapaten jobbar med mjukdelar medan kiropraktorn knäcker. Givetvis har de många gemensamma egenskaper.
  Själv går jag periodvis hos kiropraktorn då jag med tiden blir sned (snedbelastar mig.. plus div andra problem med rygg/nacke). Så det beror lite på vilka problem du har, vad som passar dig bäst.
  Uppdatera gärna vad du valde, och gärna var du var. Bor också i Västerås och har ”min” kiropraktor på Polisgränd 1 (Anna Krogh)

Comments are closed.