M O R S D A G

.

Min uppvaktning på sängkanten imorse<3

.

.

Graaattis alla Mammas där ute!

.

.

Åh idag är det ä n n u en sån där härlig dag då man får fira och bli uppvaktad med massa kärlek och tårta! Som jag skrivit tidigare så ä l s k a r jag alla formeras firande och bemärkelsedagar, både min egen som andra haha. Min älskade familj vet om det och går all in precis som jag gör när de hyllas. Duktiga älskade familia som  bara är bäst i världen.

.

Tänk att hela fyra barn har jag och det är mitt livs största bedrift och största uppgift. De är verkligen mitt allt och jag är så glad och tacksam även att vara mamma till just dessa goingar, alla så speciella och unika på sitt sätt. Sen så har jag en mycket älskad mamma själv också som har lärt mig så mycket och lärt mig uppskatta saker som skönhet, musik och kultur. Att man kan skapa sig en egen oas i världen där man ser till att man trivs! Att man blir lite lyckligare av att välja att se allt det vackra som finns runt oss hela tiden. Att vara noggrann och att skapa hela tiden, även att när det gäller att skapa fina speciella minnen för mina barn.

.

Älskar dig Mamma Gunnel

<3

 

..

.

Underbara presenter och bäst är de där små orden och teckningarna (Ingen måste vara perfekt mamma skriver min kloka söta tioåring till mig. Snyft så gullig)

 

.

.

Min minstas pussar är guld värda de med!

.

.

.

Mums med en helt egen liten tårta till frukost! Moje och alla som ville fick också smaka så klart:)

.

.

Idag så har jag nästan alla mina skatter upp runt Karlavägen i Stockholm. Bea sjunger med kören i Oscarskyrkan (kyrkan där Trulle konfirmerades och där Lolo ska konfirmeras i sommar) och de stora är hemma hos sin pappa. Bea är på utflykt hela dagen och sen ska flickkören gå på Gröna Lund och ha kul och hon var s å pepp när hon åkte hemifrån imorse. Spännande spännande. Själva ska vi ut och fira Mors Dag på restaurang med svärmor och svärfar och sen ska vi så klart promenera iväg och rösta i Eu-valet. Det måste man ju göra.

.

.

Önskar er alla åringar en riktigt härlig söndag – vare sig ni är mammor eller ej!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “M O R S D A G

  1. Oh, vad är det för fin klänning? Du måste visa!
    Jag är döpt i Oscarskyrkan!

  2. Härligt att bli stort firad! En kram till alla frånskilda småbarnsmammor som inte blir uppmärksammade på Mors dag 🌸💖

Comments are closed.