PAPPA SÄLJER HAMNVÄGEN

.

Här ligger jag och är sjuk i bihåleinflammation sen igår. Fy. Har riktigt ont i huvudet och är jättetrött och allmänt utslagen så det blir inte så mycket inspo idag! Men jag måste ändå kika in och tipsa om att det lilla huset i Burgsvik som var hela min värld på somrarna när jag var liten är till salu. Åh. Papsen har beslutat sig för att sälja Hamnvägen, det hus där vi spenderade hela våra sommarlov (vi åkte alltid samma dag som skolan slutade, bilen stod packad och klar när vi kom hem skolavslutningen) fram till mitten av 80-talet ungefär (Då byttes gammalt gotländskt stentorp på Sudret ut mot nybyggd Normandisk hästgård istället:). Sen dess har huset varit snällt utlånat till en släkting men nu ska det alltså bli någon annans. Kanske blir det ditt? En liten kalkstensdröm på bästa adressen i Burgsvik, bara en pyttebit från havet (Burgsvik är byn på södra Gotland där man spelar in Så mycket bättre ni vet) Ni kan läs mer om huset här.

..

Nu hoppas jag bara på att min älskade familia ska komma hem och ta hand om mig lite här! Bjuda på mig på smågodis och stark thailändsk kryddig mat och mjuka kramar så att mamma blir lite piggare

 

.

KRAM
.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “PAPPA SÄLJER HAMNVÄGEN

  1. Vad fint 😍 Varför köper inte du det så ni har något ”eget” där? Barnen börjar ju vara stora också, kanske dom vill ta över sedan på något år?

    1. Det är för litet för alla oss och så vill vi ha ställe på norra ön. Drömmen för oss är att bygga något nytt och helt eget.. (och nej mina gullisar kommer inte ta över någon sommarstuga på mååånga år. Herregud de kan knappt hålla reda på sina egna rum ju:)

  2. Så trist att du är sjuk! Jag tänkte fråga dig om en sak. Har du testat fraktionerad laser? Om jag förstått det rätt har du precis som jag har, haft acne. Jag har röda märken/ärr som minnen och har hört att det ska vara bra med FL för att få bort ärren. Har du något annat tips för just dessa röda märken som är så trista. Och ja, man får lov att ändra sig gällande ingrepp eller uppfräschningar 🙂 så var inte för hård mot mig.

Comments are closed.