SÖNDAGENS FEM BILDER FRÅN MOBILEN

 

Den händer inte ofta att jag bjussar på lite vanliga mobilpics och det händer inte alls ofta att jag besöker kommunala badinrättningar men idag händer det minsann!!! Vi tog med oss Moje, Bea och Lolo till Småstadens sprillans nya superfräscha badhus nere vid Målaren som ligger max tio minuters promenad från vårt hus. Det invigdes igår och där finns gym och grejer så vi var ju tvugna att spana in allt nu när vädret vände! (regn och blåst!). Vääldigt lugnt och skönt och fint var det på Lögarängsbadet och de är så roligt att det nu finns ett så bra motionsbad med vacker utsikt över Mälaren. (Vill man leka crazybanana i vatten så har vi ju äventyrsbadet Kokpunkten här i stan också)

.

.

.

Jag och min älskade tonåring<3 (Baddräkten är från HM)

.

.

 

.

Inte lätt att ta pics på ett badhus när man inte vill att någon ovetandes och ofrivilligt blir med på bloggbilder. Men som sagt, riktgt fräscht. Hoppas det fortsätter att vara det länge (Ni som läst HoP ett tag vet ju att jag egentligen har typ badhusfobi haha;)

.

.

Nu ska jag sno ihop kvällens middag i form av  Fishtacos här (SÅ gott och mycket bättre än köttfärs enligt moi)

.

.

Ha nu en skön söndagskväll så ses vi imorgon!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “SÖNDAGENS FEM BILDER FRÅN MOBILEN

  1. Ett litet tips. Stavningen är ofta väldigt dålig misstänker att autocorrect är framme ibland så kolla över och läs igenom texten innan publicering! Kram

  2. Jag håller med när det gäller badhus. Vissa kan vara väldigt fräscha och fina medans i vissa vill man nog inte veta vad som döljer sig bakom kaklet. jag har sett ett par stycken i Sverige då min dotter har tävlingssimmat. En snickare sa till mig som renoverade badhuset här jag bor att jag tror inte du vill veta vad som finns under kaklet i bassängen då det var bassängen som renoverades då. Roligt iaf med ett nytt badhus och får passa på att nyttja det medans det är nytt och fräscht. Jättefin baddräkt !!

  3. Hej! Min dotter slutar nian på tors här i våra lilla stad, och jag skulle vilja köpa något fint och ge henne. Du är ju superduktig på sånt, så jag tänkte kolla om du har några bra tips på lager.
    Tack för en härlig blogg 🙂

  4. Tänker lika där!!!, med att äta på tåg tex, där sätena är solkiga och toalettdörr i närheten då låter jag bli att äta . . Gillar heller inte offentliga badhus, är väldigt nojig med rent och fräsch ska det vara …….

Comments are closed.