ETT FAVORITHÖRN

.

Pics från ett av mina bästa ställen i mitt hus! Ett hörn i vardagsrummet med runt pilträd och gammal villagata utanför fönstret. Ganska mycket rörelse på vår gata faktiskt och många som promenerar och cyklar då det är en av vägarna ner till vattnet från city. Känns levande och mysigt (förutom de som gärna åker bil här och kör för fort så klart..) På bokhyllan (som ju är platsbyggd av världens bästa snickare) står doftpioner och så lampan Taccia i silver och snyggar sig. SÅ fint sken på denna! Lilla runda spegeln ovan har ja köpt på Newport nere på stan

.

.

.

Gillar ju bilderböcker! Har ganska så många riktgt fina tunga böcker att bläddra i numera, har samlat i några år, och detta är den senaste som innehåller enkel snygg skandinavisk stil (Fann den på Illum) Det rä så hemtrevligt med böcker på något sätt (och ja jag vänder helt enkelt ryggen på de böcker med omslag jag inte gillar färgen på haha)

.

.

Ikväll har vi varit på den årliga musikalen som Beas skola (med musikinriktning) har! Så duktiga så var alla barnen och det dansades och sjöng. Det roligaste är dock att det är exakt samma låtar och kostymer och danser år efter år så det som Beatrice dansade ikväll dansade Truls för typ 8 år sedan. Kan alltså denna musikalen utantill och tänkte när jag satt där att jag kommer få se den f y r a gånger till (Maurits) Borde få någon utmärkelse nästan för det haha!;)

.

.

Här ska jag nu ta och se över semestergarderoben! Dags att packa väskorna snart och det är ungefär det värsta jag vet. Usch så tråkigt det där är när man måste välja och tänka ut vad man ska ha och när och sortera och vika och greja. Vill ju ha med mig aallt!

.

.

Mysig kväll nu vänner så ses vi imorgon igen!

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “ETT FAVORITHÖRN

Comments are closed.