VAMPYR x 2

.

Då har jag alltså varit och gjort mina andra vampyrbehandling av tre! Ni vet PRP-metoden (Platelet Rich Plasma) där man tappas på sitt egna blod som sen genomgår en process där plasman och blodplättarna separeras från blodet genom centrifugering och sen återförs genom injektioner. Denna plasma med blodplättar innehåller olika tillväxtfaktorer som ökar läkningsprocessen av skadad / åldrad hud och ska stimulera hudens cellföryngring och produktion av kollagen. Inga tillsatser i denna föryngrade  hudbehandling alltså – bara ditt egna blod! Är så spänd på slutresultatet men det tar ett tag för huden att öka kollagenproduktionen och hudens struktur.  Full förnyelse av kollagen tar visst upp till tre månader. Hoppas framförallt på en bättring av mina gamla akneärr och så mer fasthet i huden och även lite mindre linjer.

.

.

.

Ouch! Om det känns med alla stick? Jo det gör det ju lite faktiskt haha:) Var visst extra känslig nu denna gång men behandlingen tar inte så lång tid. Och så får man bedövningssalva innan så klart. Gör behandlingarna på mycket fräscha Nordic Hair Clinic på Kungsholmen i Stockholm där man får jättetrevligt mottagande. Kliniken är så där riktigt seriös och proffsig och det vill man ju ha ha när det är blod och sprutor inblandat! Man kan förresten göra PRP i hårbotten också för att få tjockare bättre hår.

.

.

Nästa behandling blir fram i augusti och jag lovar atta ni ska få se före och efter bilder när alla behandlingar är klara!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

27 kommentarer till “VAMPYR x 2

    1. Håller med! Hellre lite linjer än att se helt överbehandlad ut. Tror man blir ”fartblind” när man håller på för mycket :/

  1. That treatment doesn’t affect the fact that you are going to vacation in the sun? Or do you have to stay in the shadow whole summer?🤔

  2. Spännande 😊 Älskar hudvård och håller själv just nu på med en kur Dermapenbehandlingar.

  3. Hualigen…
    Ser mycket fram emot att få se före och efterbilder 🙂
    Personligen tror jag inte på ngn bestående förändring, men jag blir gärna överbevisad.
    Jag tror på att acceptera sig hur man ser ut och inte hålla på att lägga så mycket pengar på ngt som inte går att bromsa.

    1. Tror inte heller på något underverk vad gäller denna metod.
      Vår plasma i blodet består av 92% vatten.
      Jenny

  4. Vill också se före och efter bilder. En fråga som jag ställt innan, har du testat IPL mot acne? Du har ju skrivit om att du haft acne och jag har liksom röda märken som jag inte blir av med.

  5. Kan fortfarande inte förstå hur du väljer att göra detta och lägga ut bilder så dina flickor kan se…
    Inga bra signaler alls.

  6. Vad spännande att se före och efterbilder. Skönt att ha en fantastisk hy så man slipper underkasta sig sådana behandlingar 🙂 Mvh Åsa

  7. Wow, nu kommer dessa ”tyckare” o ”tänkare” utan att Petra ens har frågat om er åsikt. Går ni fram till folk på stan eller i någon butik o spyr ut era åsikter med?
    Åldras med värdighet? Vad är värdigt i att trycka ner andra? så bra Åsa att du har perfekt hy, finns säkert någon i din omgivning som inte tycker du har det men, de har inte något behov att trycka ner dig…det är ju du som ska tycka om dig själv o vara nöjd.. varför kan inte Petra få göra det som får henne att må bra?
    På fullaste allvar kan jag inte förstå varför vi kvinnor har ett sjukt behov att trycka ner varandra?! Har man inget snällt att säga ska man vara tyst, har ni inte fått höra det när ni växte upp?
    Problemet ligger hos er själva, att ni inte trivs med ert utseende eller situation.. men hittar ”fel” hos andra för att slippa ta tag i er själva… tragiskt.. hoppas ni kommer till insikt en vacker dag!

    1. Det var nog det dummaste jag läst på länge. Petra bloggar om olika ämnen, tror nog att hon vill ha någon respons. Hon skriver också ofta om att man skall tro på sig själv och att skönhet kommer från insidan. Jag är inte helt säker på att hon egentligen menar det. Så klart jag inte går fram till folk på stan, dock hade jag sagt min åsikt om någon frågat.

      1. Precis, du hade inte gått fram på stan o fällt en sådan kommentar.. varför gör du det då här? Petra har fortfarande inte frågat oss om vad vi tycker om dessa behandlingar o skulle hon nu fråga så kan man vara konstruktiv och inte negativ.. strunta i att läsa bloggen om det stör dig o du inte tror på bloggaren, så slipper du behovet av att skriva negativa kommentarer..

    2. En blogg utan läsarnas åsikter och kommentarer är väl ganska meningslös att driva? Då kan man ju hellre sitta på sin kammare och skriva dagbok och dokumentera sitt liv på annat sätt, enbart för sitt höga nöjes skull. Just här inne tycker jag att vi läsare och våra kommentarer är viktiga, då det ofta är vi själva som får svara på varandras frågor osv eftersom dessa tyvärr brukar dröja eller utebli helt från bloggerskan själv. Det är inte att vara mån om sin läsarskara precis, utan skapar nog snarare irritation som kan resultera i en del negativa kommentarer, precis som denna jag skriver nu…
      Det var min åsikt, även om varken du; ”Fashiolita” eller Petra har bett om den/Jenny

      1. Varför läser du bloggen då om du känner att du måste fälla negativa kommentarer? Vad tycker du Petra eller vi andra ska få ut av det?

        1. Såja såja, nu taggar vi ner! Det är väl intressant vad andra tycker eller har jag fel? Det blir ju jättekonstigt om ingen säger något, då tror man att man är fin och så tycker alla det motsatta😅Speciellt när det är reklam är det väl viktigt?! Jag tänker också att man VILL ha åsikter om saker man lägger ut när man har en blogg. Rätt eller fel men så tycker jag. Sen så ska man visst vara snäll, jätteviktigt tycker jag! Man kan säga samma sak på många olika sätt, då föredrar jag den snälla varianten!
          Kram från Skåne

          1. Det är ju det jag skriver, man ska vara konstruktiv o inte negativ.. som en hel del är här.. Nej, tror inte Petra vill ha tråkiga negativa åsikter om hur hon inte kan åldras med värdighet, att hon inte alls tror på det hon själv säger osv…. Vem vill höra översittar kommentarer??
            Förstår inte riktigt sammanhanget med din kommentar här… Menar su att Petra inte är fin och ska därför vara tacksam att hon får läsa det här???

        2. LÄgg ner Fashiolita ! Vad tar du dig för rättigheter att ha åsikter då? ????? Du är ju likadan väldigt negativ dessutom. Upplever dig som den mest negativa.

  8. All cred till dig ”Fashiolita” som håller en sån oerhört ”positiv” och ”god ton” här i kommentarsfältet… Önskar dig en härlig dag!
    Jenny

    1. Haha… snacka om att inte se sig själv! Ni ska få skriva vad ni vill till en person men ingen får påpeka att ni uttrycker er nedvärderande?!

      1. Håller helt med dig Fashiolita, det är viktigt att tänka på hur man uttrycker sig. Mycket av det som skrivs är inte så trevligt tyvärr och jag tror inte man hade tyckt det var ok om nära o kära hade blivit utsatta för detsamma i skolan eller på arbetsplatser.
        Många måste tänka till lite innan orden skrivs.
        Ha det fint!

Comments are closed.