BYE BYE

.

Idag lämnar jag detta!

.

.

Hej bloggisar!

.

.

Yes nu sitter jag på Arlandabussen på väg tilla Arlanda (så klart)! Till slut gör jag och la familia det, familjen strul glömde ju plånbok hemma och fick tokstress tillbaka hem med taxin för att hämta den innan vi kom på bussen…TUR att det var världens snällaste busschaufför som väntade på ossi i tio minuter:/) Barnen har gått på sommarlov äntligen och nu väntar det semester hela långa sommaren. Så härlig känsla när sommaren ligger där framför en i en evighet av lediga dagar. Åh. Även om det inte är direkt souperledighet med många barn (yes vad det kan vara påfrestande ibland med lediga syskon!) och så en blogg att fixa med också ni vet:) Ikväll ska vi bo på Arlanda (det gör vi alltid) och imorgon åker vi mot vårt F r a n c e! Ska bli helt obeskrivligt härlig och ni ska så klart också få följa med ner till vår älskade franska gård<3

.

.

Kikar in till er snaart igen raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “BYE BYE

  1. Åh, vad härligt! Njuuut ☀️ Och jag förstår precis vad du menar med syskontjafset. Ibland kan man bli galen 🙄😬
    Hoppas resan blir toppen!🤗

  2. Hej! Att du vågar berätta så tydligt att ni åker bort! Hoppas ni har både larm och fungerande grannsamverkan eller ännu hellre någon som bor i ert hus när ni är borta. Ha en härlig resa 🤗

  3. Hej vad heter den taklampan ni har? Är sugen på en likadan😊!
    Tack på förhand!
    Johanna

  4. Ja! Jobbar visserligen 2 veckor till men detta att slippa stressa på morgnarna för att få barnen på plats i skolan innan kl. 8 är underbart!!! Älskar sommarlov.

Comments are closed.