INCHECKADE

.

Här kommer en liten kvällshälsning från Clarion Arlanda! Nu är vi incheckade och mätta och nybadade och softar på rummen och jag måste bara tipsa om att faktiskt bo så här på Arlanda när man ska iväg på resa. Vi gör det alltid sen flera år. Våran flight går inte jättetidigt imorgon men det är, för mig som är flygrädd, så himla skönt att vara på plats ett tag innan. Jag liksom acklimatiserar mig här bland alla flygplan och ser hur de lyfter och landar och pulsen går ner lite. Sen så är ju flygplatser bara så härliga i sig, de har jag absolut inga problem med. Massa gott att äta och dricka, spännande människor och bra shopping 🙂

.

.

En av våra favoritrestuaranger är verkligen Kitchen & table här på hotellet! Fantastiskt trevlig personal, mysigt med utsikt över landningsbanorna och god mat så klart. Rekommenderas. Jag åt en Ceasarsallad med krispig grönkål (samma som jag åt när jag var här och sov över när jag flög till Island för någon månad sedan. SÅ bra)

.

.

Nu ska vi se på film och mumsa choklad här! Ha en mysig kväll så ses vi snaart igen

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “INCHECKADE

  1. Ha en riktigt härlig resa! Måste fråga var Lollos skjorta är ifrån.
    Tack för en inspirerande blogg!
    Marie

Comments are closed.