I SOL & SKUGGA

 

.

Svart enkel klänning med fint fall här, svart baddräkt med volang här, zebramönstrad kaftan här, leoprintad tunika här, bikinitop här.och bikinitrosa här

.

.

Hej ljuvliga semestertider!

.

.

Yes nu är det ledighet och värme och sol som gäller och hur underbart är inte det! Underbart är också att bara få glida runt i tunna mjuka sköna vardagsklänningar.. Ni vet sådana man kan ha på sig jämt och hela tiden på semestern hemma eller utomlands och som är perfekta att enkelt dra på sig över badkläderna när det ska badas tex. Håret snabbt i en knut, solisar på näsan och så en snygg bastväska till så är man beachklar på ett par minuter!

 

 

..

 

Svart baddräkt här,  urnsyggt linne här, söt ormskinnmönstrad klänning här, perfekt modell på zebraklänning här.

.

.

När det gäller de enkla sommarkläderna så går jag ofta för klassikerna svart enkelt och djurmönstrat. Funkar alltid!

.

Ellos Collection har riktigt mycket snyggt till bra priser och nu kan ni även shoppa med 30% rabatt på dyraste varan på ordinarie priser, inklusive externa varumärken och möbler på mode och hem.  Koden är 395438 och giltig t.o.m 30/6.

.
.
KRAM
.
.
.
.

Rekommenderade inlägg