NERE PÅ GÅRDEN

.

Just  nu – nere på familjens gård i Normandie France! ÅH vad jag älskar att vara här igen, bland får och hästar och omgiven av gröna dalar. Farfar kunde nog inte valt en vackrare plats att låta bygga en hästgård på. Ja det var ju han som ritade och bestämde hur allt skulle se ut och vara. Tror att han faktiskt skulle vara himla nöjd med hur vi nu tar till vara på och njuter av detta smultronställe (vi dvs mamma, pappa, jag och mina två bröder)

.

.

,

Vi kommer ner till gården igår efter en riktigt bra resa (förutom  hyrbilstrams som försenade oss med två timmar, aaaah..) Moje var SÅ duktig hela tiden, hur enkel som helst att resa med! Här nere i Frankrike har vi idag haft en supersoft dag med sol och mys och mest bara kommit i ordning. Att starta igång ett stort hus tar en liten stund, det ska öppnas fönsterluckor och vädras och luftas och dammsugas flugor! Men nu är det fräscht och semesterredo (trädgården och ägorna har vi någon som sköter åt oss:)

.

.

,

Nyfrissad precis innan vi åkte och det blev såå bra! Himla skönt att vara fixad när man ska vara hemifrån så länge. Måste göra gratisreklam för Linda på Wau i Västerås. Hon är helt grym på färg och tog sig extra tid för att det skulle bli riktigt bra. Bästa Linda. Jag var nämligen g r ö n i håret innan och helt utan glans pga av badat i varma källor på Island.. (jo de sa att man inte skulle doppa håret men det gjorde alltså jag ändå) Nu är jag kallbeige med msk botten och fina slingor.

.

.

.

Varmt och skönt och jag glider runt i sån där superskön sval klänning man kan ha jämt ni vet. Älskar färgen på denna – himmelsblå. Man blir ju glad av himmelsblått och så är det så snyggt mot lite bränna! Klänningen kommer från Modelin och finns här och är just nu med 40% rabatt – tips!

.

.

Nu ska äta fredagsmiddag här, H håller på och grillar i kvällssolen och jag ska minsann korka upp den där flaskan jag håller i på picsen ovan! Skåla för ledighet och sommar och ljuvliga Frankrike!

.

.

Ha en alldeles underbar kväll nu alla ni!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “NERE PÅ GÅRDEN

  1. Hej, så härligt ni har det. Att resa bort är som balsam både för själen och hjärnan. Hur går det med franskan? Kan du prata flytande? Läser kidsen franska? Det är ju när man genuint använder ett språk som man verkligen lär sig.

  2. Härligt! Frankrike är ett så mysigt land.
    Hoppas ni får en finfin semester!

Comments are closed.