LE PETIT DÉJEUNER

.

Frukosten är serverad och brasan tänd i öppna spisen! Frukostarna här i France är bara de mysigaste och vi har våra traditioner – varje morgon åker någon av oss ner till lilla söta byn och köper varma färska baugutter och croissanter på bageriet. Sen är det långfrukost med youghurts (de har så galet mumsiga såna i Frankrike) och kaffe och goda ostar och vi lyssnar på svensk radio eller poddar eller skön musik. Som ni ser är inredningen här nere mycket 90-tal med kelim och Svenskt Tenntyger och möbler i bok, (det flesta är design Alvar Aalto) och det därför att den senaste renoveringen gjordes då och mina föräldrar slutade åka hit varje sommar i början av 2000-talet (då de köpte Gotland) Men jag tycker det är så fint ändå och väldigt hemtrevligt och så  väldigt franskt- lant-stil!

.

.

.

Hur smaskigt?? Min drömfrukost typ och detta ska jag nu unna mig v ar j e dag i en månad haha:)

.

.

Lite seent inlät går idag men vi har internetstrul och picsen tar väldigt lång tid att ladda upp! Väldigt irriterande när man ska blogga. Ska försöka lösa detta asap men det är ju söndag även här hos oss – dvs ingen hjälp någonstans.

.

.

Men jag hoppas ni har det fint alla bloggisar vad ni än gör!?

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “LE PETIT DÉJEUNER

 1. Fantastiskt fint, mysigt och ombonat! Dessutom har ju 90-talet renässans nu i både mode och inredning så ert sommarhus är ju helt rätt nu igen, kul när det kommer tillbaka så. Hoppas dock de hemska bårderna man hade på väggarna både högt och lågt på 90-talet håller sig borta haha, svampmålade väggar i blått och ockra likaså! Men trärena möbler som vi ser mycket nu tycker jag är vackert, ja kanske inte stora bokhyllor i bok osv men i fåtöljer, stolar och bord gillar jag det. Tex stolarna från Aalto med flätat rygg ni har, SÅ fina.

  Ska bli kul att se hur du får till det i sovrummet du ska fixa i, före och efterbilder gärna!

  Ha en fin dag!

 2. SÅ fint och lagom lantligt! Men snälla, vad är det för lampa som hänger ovanför matbordet? Har letat länge efter en liknande till vårt kök..
  Hälsningar
  Domknika

 3. Verkligen fint och mysigt! Och den gula kakelväggen är ju helt perfekt tycker jag. Och håller ned om yoghurten i Frankrike som är riktigt god.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *