I annonssamarbete med ALBERT

HÅLLA KUNSKAPERNA IGÅNG PÅ SOMMAREN

.

Lolo kikar lite Albert i soffan i vardagsrummet!

,

.

Bonjour!

.

 

Nu är det härlig sommar och sommarlov för älsklingarna och det är slut med läxor och allt vad skola heter!  Dock är det inte fel att hålla efter kunskaperna lite, om de vill, och då finns det en jättebra mattehjälp och det är Albert som är en digital privatlärare i matematik  (Trulle och Lolo har och har haft Albert på högstadiet genom skolan och de gillar verkligen den tjänsten) En riktigt smart och enkel läxhjälp för de barn som behöver det.

.

.

 

..

Albert är digital tjänst som du kan ha med dig överallt var du än befinner dig  som i France) vilket är perfekt eftersom den fungerar på mobila enheter såsom mobil och läsplatta. När som och hur som – det finns ingen ursäkt för att inte öva matte längre. Tjänsten är till för barn från 3-17 år alltså från förskolan till andra året på gymnasiet och för de som går på lågstadiet så är den mer lekfull i sitt lärande. Albert anpassar sig efter ditt barns ålder och även efter vilket läromedel man har i skolan.

 

.

.

Nu har ni alla föräldrar och barn möjlighet att få prova på Albert i 30 dagar helt utan kostnad (och utan binding eller uppsägningstid)  Klicka här och ange bara koden HOFP.

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

36 thoughts on “HÅLLA KUNSKAPERNA IGÅNG PÅ SOMMAREN

 1. Din blogg är bara samarbeten nu mer. Alla bloggar har spårat på samarbeten. Tycker det känns som vi luras. Jag började läsa bloggar f att se in i ngn annans liv…nu är det bara reklam och samarbeten som det går ut på och trovärdigheten känns lika med noll. Otroligt trist. Å jag blir less. Köp kööööp köööööp!

 2. Jag håller med Åsa det är tråkigt med alla dessa samarbeten och alldeles för mycket barn jag började läsa bloggen för inredningen och modets skull men det är väldigt lite av det just nu mest barn och hemska hudbehandlingar och den där Albert mina barn klarade sig utmärkt i skolan och det tror jag dom flesta gör om dom bara brukar allvar och hänger med och läser läxor.

 3. Det jag ogillar är att det är samma företag de flesta gör samarbete med. Man undrar verkligen om alla dessa influensers använder sakerna som dom gör reklam för. Problemet är väl att man säger ja till mycket, det är trots allt deras inkomstkälla precis som all reklam som syns.

 4. Jag håller med om samarbeten och jag tror def inte att Lolo sitter och pluggar på sommarlovet…No way! Tvingad att krypa upp i soffan och se intresserad ut…skrattretande. Det var en härlig blogg förr men nu som många säger har den spårat ur. Kollar jag instragram på någon mer känd person så är det också bara en massa äckliga samarbeten och glöm att ni använder produkterna…Ena veckan en skönhetsprodukt och andra en annan och alla är såååå underbara. Vi som är över 40 är inte så lättlurade men tyvärr så finns det tonåringar som är det. Fy skäms för lurendrejeri …. hör på många av mina kompisar som läst bloggar mer än vad jag nånsing har gjort att dom har slutat pga dessa falska samarbeten .

 5. Håller med, all denna reklam för produkter som man helt plötsligt tycker är toppen bara för att man får betalt. Känns inte trovärdigt.

  1. Jag tycker inte att det finns någon större bloggare som känns trovärdig längre. Jag kan läsa och till viss del uppskatta dem ändå men trovärdiga är de inte.

 6. Men om man inte gillar samarbeten kan man ju bara scrolla förbi det man inte är intresserad av, precis som man kan bläddra förbi annonser i en tidning eller ta en bensträckare när det kommer reklam på TV. Reklam/marknadsföring/samarbeten finns ju överallt och det är dem som gör att vi kan läsa bloggar/tidningar samt titta på gratis TV. Istället för att lägga energi på att störa sig kan man välja att ignorera. Vissa samarbeten är ju dessutom tips på bra produkter 😃

  1. Instämmer! Så skönt jag själv kan bestämma vad jag vill läsa och inte vill läsa. Men som vanligt måste alla klaga av sig. Bloggerskor lär väl upptäcka om besöksstatistiken minskar. Alla gör reklam för samma, precis som i en tidning eller magasin, så det är väl inte hela världen.

 7. Statistiken hos HoP har ju minskat enormt!! Åtminstone antalet kommentarer och därmed borde ju antalet läsare också vara färre, el bytt blogg el gett upp, tyvärr. Var flera hundra om dagen nästan förut vill jag minnas. Kanske vi snart kan glädjas åt den gamla fina bloggen med inredning och liite mode som var kanon när det begav sig. 🙂 Hoppas iaf jag! Eftersom det var just det som en gång fick mig att fastna. Tycker fortf om inredningsreportagen och går därför in här, men de är ack så sällsynta och blir istället desillusionerad av alla inslag som pekar på o-engagemang av egentlig mening tycker jag. A la Hollywood-fru vilket är det mest banala och intetsägande för mig. NB! För mig intetsägande. Däremot tycker jag det är viktigt att debattera sådant man anser skadligt för våra barn och samhälle i stort. Inte som strutsen och titta åt annat håll om det inte passar. Vi läser väl alla olika tidskrifter och böcker i enbart studiesyfte för att bredda vår kunskap, och kunna ta ställning. Viktigt att få infallsvinklar från olika håll. Gäller även bloggar tycker jag. De flesta av oss läser väl t ex olika politiska tidningar från olika delar av världen, twitters, bloggar mm för att försöka skapa oss en oberoende, opartiskt ställning till vad just jag tycker är rätt el fel. Läser väl inte BARA SvD för att jag är borgerlig, el Aftonbladet för att jag är Socialdemokrat? Då tror jag man blir för inskränkt. Debatt är viktigt!! Att ta in och diskutera olika åsikter är oerhört viktigt. Det är det som för vårt samhälle framåt och kan skapa förändring om det behövs. Inte alltid i den riktning man vill kanske, men det får man ta. I det här landet har än så länge alla rätt att uttrycka sin åsikt så även i bloggar. 🙂

 8. Inspirerande och trovärdig är två olika saker. Jag tycker fortfarande att den här bloggen inspirerar, även om det inte sker i lika hög grad som tidigare. Ibland kan förstås reklam och inspiration gå hand i hand, men det tror jag är svårt att få till. Trovärdighet lägger jag bara åt sidan när jag läser här, jag bryr mig helt enkelt inte. Hoppar över de flesta reklaminlägg, och ju fler de blir desto mer sällan läser jag här. Det ska inte tolkas som gnäll över reklamen, skulle aldrig falla mig in att spy galla över det. Däremot engagerar och inspirerar mig bloggen mindre, ju mer samarbeten och annonser det är. Och vilken svår balansgång för dig som bloggare tänker jag. Hur funderar du där?
  Men jag läser fortfarande rätt regelbundet och tycker du glimrar som en proffsig stjärna många gånger (också)!

 9. Kommer ihåg ett (av många såklart) inlägg som Petra tungården skrev. Hennes läsare klagade på att det var för mkt reklam o samarbeten på bloggen och hon ägnade ett helt inlägg till att ta åt sig all konstruktiv kritik och lade om inläggen mer. Blandade vanliga inlägg med reklam och insåg själv hur det hade sett en period med endast samarbeten. Tyckte det var stort av henne att bry sig och verkligen ta till sig av läsarna. Proffsigt, upplevde jag det… 🙂

 10. Om man skall scrolla förbi och inte bry sig om samarbeten så blir det inte mycket kvar och det kan ju inte vara meningen för dom flesta verkar tycka som jag att det var en mycket trevlig blogg med all inredning och mode men den har en helt anna inriktning idag och jag hoppas att Petra tar åt sig för hon mister nog många läsare nu.

 11. Jag var tidigare naiv och trodde att när en riktig människa gjorde reklam för en produkt som hen hade provat kunde man lita på den. Gjorde några dumma (dyra!) inköp! Nu vet jag att bliggreklam är precis som annan reklam och går inte på det längre, lika icke-trovärdig. Dyra lärpengar.

 12. Jag börjar tänka mer och mer på att en ”influencer” egentligen bara är en säljare, en riktig skicklig sådan som involverar egna intressen, privatliv och familjen. Det kan inte jämföras med reklam som finns i tidningar eller på TV för där är det ju aldrig t ex redaktören eller producenten själv som personligen försöker sälja något. För då skulle ju vi ju tappa all trovärdighet till dem?

  1. Ja visst är det säljare av högsta rang. Nej man kan inte jämföra det med tv eller tidningar. Där är reklamen för att kunna skriva intressanta artiklar el producera bra filmer eller dokumentärer. Jag tror jag kommer börja läsa mer böcker och tidningar framöver. Är inte så fascinerad av andra människors liv längre. Mer ngt konstigt beroende som tar f mycket tid 😂 å skapar prestationsångest. Men det finns många bloggare med vanliga reklamfria liv 😊 dags att leta fram dem igen.

 13. Bra skrivet Åsa, blir ett konstigt liv man följer på bloggar som ska sälja in saker på oss följare fast bloggaren själv aldrig skulle valt produkten innan man får betalt.

 14. En äkta influencer är de som står med båda fötterna på jorden, byggt upp sitt liv från ingenting och får vardagen att fungera utan miljoner på banken. En influencer är inte de som är född med guldsked i mun och kan bara spinna vidare på den eran och göra falsk marknadsföring. Varför följer jag denna blogg då…som många andra skriver så har den inspirerat mig med speciellt inredning och recept men som även många säger här så blir det mer och mer sällan jag väljer att gå in här och jag luras defenitivt inte av samarbeten.. tkr det mest är patetiskt. Det är väldigt mycket yta som har accelererat. Kroppfixering och annat samt aldrig svarar på frågor. Väldigt nonchalant så jag tänker säga tack och hej för mig till denna blogg

 15. Oj, här var det inte rolig stämning i kommentarsfältet..
  Jag är lite nyfiken på om alla ni som är emot all reklam och spons, skulle ni kunna tänka er att betala prenumerationsavgift för att slippa reklam om det vore möjligt?
  I o m att Petra lever på detta så måste ersättningen komma nånstans ifrån fattar man ju..
  Eller har ni ont av att man faktiskt kan leva på att blogga?

  Personligen har jag inga problem med att bara scrolla förbi de inlägg som inte tilltalar mig, gillar att kika in här lite då och då och har gjort det sen starten 2009 🙂 Vackra bilder och miljöer, mode, hem och fina tips, och så sparar jag inte lite pengar genom att följa bloggar helt gratis istället för att köpa dyra tidningar som har ännu mer reklam..

  1. Vilket bra förslag! Det hade jag jättegärna gjort, prenumererat alltså! Som det är nu blir jag mest irriterad på inläggen!!

 16. Håller med Cattas svar.
  Bloggen är ju helt gratis för mig som läsare. Det är ett valfritt forum att läsa och delta i.
  Vad ska man förvänta sig? Allt kan ju inte passa alla och allt är föränderligt i denna värld.
  Bara att hänga med alt. välja helt andra intressen.
  Och håller med att debatt är bra, i en trevlig ton 🙂
  Kram från Ulrika

 17. Men vem klagar på sånt när familjen är på semester och ska ha det mysigt. Äsch. Var positiva istället. Det är mycket bättre.

 18. Jag scrollar förbi sådant som är ointressant som man bläddrar förbi vissa sidor i magasin!
  Ni ser ut att ha det fantastiskt i Frankrike, njut av ledighet och lata dagar💕
  Kram Ann-Sofie

 19. Bloggen din er blitt så kjedelig! Hvor mange ganger har du ikke skrevet om denne lekse appen nå… Skjønner at du skal tjene penger, men for min del mister bloggen din sin personlighet med all denne reklamen…

 20. Hei! Håper vi får se før og etter bilder av rommet du pusser opp! Det er et utrolig koselig hus, og jeg er overbevist om at rommet blir fint, og at de fleste som følger bloggen din vil ha glede av å få se det ferdige resultatet.
  Noe tiltaler oss og noe ikke! Vi er voksne mennesker som bør godta dette, uten å være ufin. Barn har til alle tider hjulpet foreldrene sine ved behov, om det dreier seg om oppvask, hjelp til barnepass eller som i dette tilfelle, hjelp til å få levert en bloggreklame. Ei nydelig jente som lar seg fotografere et lite øyeblikk er absolutt ikke noe å lage ei trist historie av. Vi har heller ikke noe med om hjelpen blir betalt eller ikke, like lite som vi skal bry oss om det betales godt for hjelp til oppvask eller barnepass i hvilket som helst hjem. Så stå på og kos deg med familie, sol, sommer og oppussing av soverommmet i Frankrike!

 21. Tycker samarbeten är okej då och då, ibland tom bra om man som läsare t.ex. får rabatt, men då krävs hög relevans. Albert känns långt ifrån feel good, mode och inredning.

 22. Alltså seriöst, vad är detta?!
  Det blir tydligt när man läser inläggen här att tiden då kvinnor stöttade varandra är förbi! ( med några få undantag ovanför som peppar positivt)
  Det pratas om att kunna diskutera olika tankesätt, detta är inte en diskussion – utan en total slakt och nermejande av en annan människa. Empatin måste åkt ut med badvattnet för många tänker jag. Om ni inte tycker om bloggen SLUTA LÄSA den då! Finns massor av bloggare så välj en annan, hur enkelt som helst så kan vi andra få njuta och slippa era trollkommentarer. Som någon annan skrivit redan, för att kunna driva en blogg/tidning/tv så behöver man inkomster. Det FINA med bloggar är att de inte kostar oss konsumenter något och då får man helt enkelt tugga i sig lite reklam här och där. (Själv skulle jag aldrig få för mig att se på svt eller lyssna på p kanaler- tacken för det blev en obligatorisk skatt, så nu får man betala det UTAN att konsumera… det är också en åsikt!) Jag tycker bloggen är superb- fortsätt så Petra!!!! Kram på dig

 23. Det är något allvarligt fel på er! Ni får gratis tips, inspo, inredning, mode & recept. Och visst, ibland dyker det upp reklam som är tydligt markerat med ”REKLAM”. Ni är vuxna människor, scrolla förbi om det inte passar & ni inte vill bli påverkade! Ni kan ju väl bestämma själva vad ni ska bli påverkade av. Ni är inte tvungna att köpa något och det är inte ni personligen som betalar Petras lön (om ni inte väljer då köpa allt hon gör reklam för). Det här är hennes jobb, vare sig ni gillar det eller inte. Och blir ni så himla irriterade så sluta besök sidan! Eller så kanske ni ska sluta ta betalt för era jobb? Varje inlägg hon gör som inte är reklam är tid hon lägger för er skull utan pengar in till henne. Va för FAN nöjda. Och en till grej, irritation från er sida säger mer om er än om henne. Gå till en psykolog då? Bearbeta era känslor? För ni kan ju inte gå runt och bli sura för såna här grejer.

 24. Hur orkar folk? Lämna bloggen om det inte passar er. Läs inte Aftonbladet om ni inte gillar tidningen. Gå inte in på Kappahl om ni inte gillar utbudet för denna säsong. Kom tillbaka om ett tag och se om innehållet passar er då. Gnäll inte. Var positiva. Allt passar inte alla. Var tacksam för den inspiration Petra har gett er. Trevlig midsommar till er alla ❤️

 25. Jag läser massor av bloggar. Att vara influencer ser jag som den moderna tidens författare. Dvs. ett jobb som alla andra jobb även om man stundtals kan tycka lite lyxigare jobb än många andra. Att få jobba mycket hemifrån, inte lika styrd av tider osv. Dock tycker jag det är konstigt att läsare i tid och otid ”kräver” svar på en massa frågor som oftast går att söka efter i historiken. På ett ”vanligt” jobb hinner man inte med allt, vad är det som säger att en bloggare ska hinna svara på färgkoden i vardagsrummet som svarats på hundratals gånger som dessutom syns om man googlar på det? Märke på jacka kanske man inte alltid vill lämna ut, man kanske inte vill att alla andra ska gå och köpa samma? Reklam och samarbeten bygger upp bloggarens lön delvis. Bara att ta till sig de produkter man själv tycker verkar bra. Scrolla förbi resten! Jobbar själv med sociala medier och vet vilket jobb som ligger bakom att sätta ihop text och bilder. Bara tacksam för all inspiration, glädje och tips som sprids på denna blogg! Kanske bättre bloggarna börjar ta betalt av varje läsare så slipper vi kanske nättrollen?? En bok får man ju betala för i bokhandeln, så varför inte betala här!? Blir man upprörd av thé, toksnygga vänner och toodiloo kan man ju sluta läsa istället för att bråka.

 26. Hej, jag är en tänkande människa. så jag väljer själv vad jag vill läsa, scrollar det som inte intresserar mig. Snälla människor, tänk innan ni skriver. Vad i hela fridens namn håller ni på med bittra, bittra människor. ja, bloggen har förändrats under åren. Men så är inte heller jag exakt densamma som jag var för 5 år sedan. Föränderingt är inte farligt. Välj om du vill läsa eller ej, men dissa inte. Ingen vinner på det. Det är inte värdigt! Tack för inspirerande blogg!!! //Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *