TRÉS BEAU JEUDI

.

Idag bjuder jag på lite förmiddasgpics från vår gård!

.

.

Heeeeej Torsdagsbloggisar!

.

 

Hoppas ni finns kvaar!?!:) Har ju fått MASSIV kritik de senaste dagarna (och ber om ursäkt att jag inte kikat in till er!) och jag bryr mig och jag tar åt mig det som jag tycker är bra och vettig synpunkter och skakar av mot sånt som bara är dumheter och trams och jäkelskap (Typ de som sårar och kränker min tonårsdotter ordentligt när de skriver vad h o n känner när de inte har en piiiip piiiip susning om den saken. Grrr) Förstår att ni tycker det blir för mycket annonser och köpta inlägg. Måste vara sånt också  så klart men mycket mer uppblandat. Dock så väljer jag minst samarbeten noga ska ni veta och jag pepprar iaf inte er med affiliatelänkar (ni vet typ kolla in mina skor jag köpt här eller min nya soffa som jag beställt här) Alltid något iaf!;)

.

Nej men på allvar och på riktigt så vill jag ju verkligen att ni ska gilla mig så klart och HofP. Det är j ä t t eviktigt. Vet också att många går in här mesta för att störa sig på mig och kanska förfaasas över mitt sätt och mitt liv och det är ok. Alla kan ju inte gilla alla! Jag gillar inte heller alla MEN jag skulle aldrig skriva eller säga det till någon som inte gjort mig något. Och jag tror verkligen (och hoppas) att de flesta är som jag. Lite skönare att vara så. Är man snäll och go så vinner man ju i längden (och åldras snyggare och blir inte så där bitter-elak-rynkig utan istället glad-go-rynkig – tänk på det ni surisar haha!:)

.

..

.

Och apropå glad så är jag GLAD över att våra toksnygga vänner kommit upp (från Spain) för att fira midsommarhelg med oss! Tjohooo! Både tokpositiva och toksnälla – bästa kombon. Så nu är huset fullt med barn (6 stycken) och det är alltså full rulle<3 Och tioåringarna får köra moppe s j ä l v a på ägorna, förstå lyckan (de känner så såå stora och tuffa)

.

.

Idag blir det Deauville och lunch och kanske lite shopping! Blir nog en glass nere på plagen också och så får vi se om vi ser svenska landslaget i fotboll och Svrige-supportrar (de ska visst bo på lyxiga Hotel Normandy:)

.

.

Ha nu en f a b torsdag så kör vi MIDSOMMARAFTON imorgon!

.

.

KRAM
.

.

Rekommenderade inlägg

17 thoughts on “TRÉS BEAU JEUDI

 1. Ni ser ut att ha det underbart 😊 Skönt att höra att du kan skaka av dig allt trams och alla låga, icke konstruktiva kommentarer. Blir mörkrädd över hur en del vuxna beter sig mot andra. Ha en fortsatt härlig semester 💜

  1. Tolkar det verkligen inte som att Petra själv tycker det är viktigt utan snarare att hon väver in en fin komplimang till sina goa vänner. Någon av dem kanske följer bloggen. Ingen big deal alls.

 2. Så kul att få besök! Det fördjupar vänskapen när man kan resa ihop och skapa minnen, för både barn och vuxna! Och era vänner ser ut som du beskriver dem, fina liksom. Hoppas ni får en härlig Midsommar! Kram

 3. Så ledsamt med alla tråkiga kommentarer i förra inlägget. Om jag inte tycker om något väljer jag bort det, hur svårt kan det vara? Det är så mycket bitterhet i kommentarerna, det är en av de absolut värsta känslorna, det blir liksom ruttet inombords. Sluta upp att förnedra. Titta inåt istället, på er själva innan ni skriver så där, vad händer med er? Skäms. Vågar ni säga detta IRL? Är det så ni uppfostrar era barn? Alla kämpar på, med olika saker, tror även att Petra gör det.

  Petra, ert ”ställe” är fantastiskt👌 Önskar er en mysig semester och en trevlig midsommar🌸

 4. Håller med Lotta här ovan. Man behöver inte gilla alla inlägg men dem man inte gillar kan man hoppa över. Varför ska man skriva eller säga något elakt?!? Not my cup of tea! Jag gillar din blogg och har följt den länge. Glad midsommar Petra!

 5. Hej Petra, vilket bra svar på kritik. Tyvärr är det nog så att många läsare lite smågillar att förfasa sig och så är det nog på alla bloggar …. C’est La Vie 😊. Det jag gillar med din blogg är blandningen av mode, skönhet, inredning och personligt. Det är jättekul att få träffa dina barn och speciellt härligt blev det när lillebror kom.

  Förslag på bloggämne- väskor. Väskor är en passion för många av oss och säkert dig med ❤️.

 6. Kommenterar nästan aldrig men gillar verkligen att kika in här dagligen. Inspireras, drömmer mig bort. Fortsätt med att visa allt fint du har runt omkring dig! Lägg inte tid och energi från varken dig eller oss på bitterfixxxr. 🤭 Precis som jag gör ett aktivt val vilka bloggar jag läser eller inlägg jag tar till mig tycker jag du ska göra detsamma gällande kommentarer! Glad midsommar alla!

 7. Jag älskar verkligen din blogg, precis som den är!!!!!!

  Ser så mycket fram emot makeovern av sovrummet.

 8. Tycker också det ska bli roligt att se renoveringen när den är klar. Hoppas på före-efter-bilder 😉
  För övrigt så himla mysigt att se hur en ”riktig” hästgård i Frankrike kan se ut – med 90-talsinredning och allt 😁 (90-tal är visst hetaste grejen just nu??) – tack för att det bjuds på detta – och allt annat fint! (Reklam läser jag om det är något som intresserar mig, inte annars 😊, precis som bloggar och blogginlägg)
  Trevlig midsommar! 🌸

 9. Hej!
  Så trist med människor som måste klaga på andra! Stå på dig med bloggen, jag kikar in för att få inspiration och du gör det toppenbra!

 10. Jeg kiker stadig inn til din blog og får alltid masse inspirasjon og ideer – og ja, masse feelgood. Du skriver så bra, dine bilder er bra og du gir av deg som den influencer du er. At du også er en virksomhet har du vel aldri prøvd å ”dølje”. Så hva er da problemet? Hva er det som får noen følgere til å skrike opp? OK! Du har også ansvar om du ønsker å beholde dine følgere. Jeg reagerer på at du sjelden eller aldri svarer på spørmål i ditt kommentar-felt. Det kan både provosere og gi signaler om arroganse. Det trur jeg ikke om deg men du kan kanskje fortelle oss følgere hvorfor du unnlater/overser spørsmål/henvendelser?! Jeg vet at du tidligere har skrevet om at du er stresset/glemsom/”late”. Det trur jeg heller ikke om deg så det er kanskje dags med en endring på det. Men hva vet jeg, (hva sa Pippi; for jag er inte Jesus…! ) GO GIRL, we like you, but never forget to be humble to your mass! 🧡🧡🧡
  GLAD MIDSOMMAR till er alla! 🇸🇪🌺🌼🌸🇸🇪

 11. Jag tycker att du har en alldeles perfekt blandning av allt, så fortsätt så!! är det nåt jag inte är intresserad av så är det ju bara att hoppa över det inlägget, förstår inte alls vad problemet är 🙂
  Ha en fortsatt underbar helg!!! kram

 12. Läser din blogg varje dag, och du är en av ca 5 stycken jag följer.
  Din blogg är jättebra som den är( det är därför du är en av de 5 jag läser var dag).
  Du är jätteinspirerande!.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *