G L A D M I D S O M M A R

.

Midsommaroutfit 2019 blev denna romantiska blommiga klänning från Ralph Lauren och mockaklackar från Custommade

.

.

.

Känner mig som en riktig farmargirl här utanför stallet haha! But I like it:)

.

.

Nu ska jag och alla andra åka ner till La Central i Trouville och köra midsommarlucnh med extra (fransk) allt! Sen blir det hem till gården och traditionellt firande med kransar och lekar och midsommarbuffe (jag har ju tom köpt sill, knäckebröd och snaps  på IKEA i Caen:)

.

.

Ha nu en riktig vacker och härlig och F A B midsommar nu blioggisar!

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “G L A D M I D S O M M A R

 1. Så fin! <3

  Lästa ikapp nedan inlägg idag, och måste säga att jag inte alls uppfattar din blogg som bara samarbeten.
  Ofta så är ju ”samarbeten” i fina inlägg uppblandat i ett inlägg som handlar om annat med, så det känns aningen överdrivet att det ”bara” skulle handla om reklam numera!

  Jag har dessutom uppskattat ex dina Albert inlägg eftersom de fick oss att testa- och till min STORA glädje så underlättade det i vårt liv med en 12-åring som inte älskar matte!

  Jag älskar kombon på dina inlägg som de är!

  Trevlig midsommar!!
  //M

 2. Det är så imponerande att när ni är utomlands med flera barn öppna upp ett hus, åka till ikea och köpa sill, vara snyggt klädd och fixad hela tiden mm. Hur fixar ni allt? Tycker charter med all inklusive kan vara nog så krävande. Glad midsommar! Och tack för superbra blogg.

 3. Det här är din blogg och då är det du som bestämmer. Ofta finns det hur många olika synpunkter som helst kring ett inlägg men bara en bråkdel väljer att kommentera. Låt inte ngr enstaka styra hur du väljer att lägga upp din blogg. Jag uppskattar framförallt att det är DINA val som styr hur bloggen ser ut. Du har en jättefin blogg som inspirerar mig mycket. Fortsätt gå din egen väg, precis så som DU vill ha det. Då blir det bäst. / kram

Comments are closed.