DAGENS I BIBLIOTEKET

.

Jag idag! I det rum som kallas biblioteket här i huset. Här hade nog farfar tänkt att han skulle ha ett klassiskt bibliotek men nu är det ett par bokhyllor med massa svenska kokböcker och en hel del romaner, ett klassiskt tungt skrivbord (farfars!) och så Pernillafåtöljer. Som jag älskade att snurra runt runt i dessa när jag var liten och nu gör mina barn det också. Perfekt att krypa upp i och spela lite på mobilen är de med! Så detta är mer spelrum/bloggrum/surfrum än bibliotek om man ska vara ärlig. Gillar ni min dagens förresten? Så här såg jag ut när vi tog en shoppingtur nere på söta lilla Printemps i Deauville. Köpte hela fyra par skor åt mig och tjejerna bla (det var riktigt bra soldes!)

.

.

Bonsoir snyggingar!!!

.

.

Seent inlägg kommer här idag men det har verkligen varit fullt upp hela dagen! Men det är så mysigt att komma hem och sätta på sig mysdressen och krypa upp i soffan med en skål med jordgubbar och grädde och lapen i knät och skatterna antingen sover eller  håller på med sitt och det är  l u n g t. Alltså det är ju ibland bar intensivt med treåringar och speciellt tokbusiga sådana. Pjuh. Och systrar som är typiska systrar och inte alltid håller så där supersams, iaf inte när det är sommarlov och man är bortrest från alla vänner och man delar rum och umgås 24/7… Men oftast går det ju jättebra men inte alltid. Sommarlov kan ibland ta lite musten ur en mami!

.

.

.

Gillar ni min outfit bloggisar? Det är nya tisha och linnekjol med knyt från Second Female och finns hos Modelin här och här. Så himla skön vardagskombo och båda just nu med hela 40% på rea så passa pååå.

.

.

.

Kaffe och lite mammaegotid! Linneggardiner och linnefärgad fåtöljsklädsel och gotländska lammskinn och stor maffig tavla som jag tokgillar. Vet dock inte var mamma köpt den men den är ju hur som helst supergammal ändå:)

.

.

.

Nu blir det dock samling av la familia och Lotta på Liseberg! Så mysigt med både ”Lotta och Allsången” det här verkligen sommaren till för oss att se dessa tillsammans. Men vi har övergivit sommarsöta brittiska deckaren Midsummer för Grantchester på SVT istället. SÅ mycket bättre juu:)

.

.

Ha nu en mysig kväll så ses vi imorgon igen!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “DAGENS I BIBLIOTEKET

  1. Den där tishan har jag oxå! Så användbar och snygg! Typiskt att den är på rean nu,,,

  2. Åh, så fin outfit. Den passar dig perfekt …..tror nog att den skulle vara snygg på mig också 😊.

  3. Så fint at du er ærlig på hvordan sommerferie kan være. For selv om man er glad i hverandre og absolutt nyter å være sammen, så er det en prøvelse å være sammen 24/7.

    Elsker oppdateringene dine fra den magiske gården. God sommer!!

Comments are closed.