NÄSTAN ALLTID SOL

..

Moi och mitt lilla socker som är nyklippt och ser ut som solstickan (Min klänning är gammal Hunky Doryfavvis)

 

 

Lite pics från mobilen idag! En riktigt varm skön måndag (ja delvis iaf) har jag haft här med mina skatter och vi har hängt på vår strand (ligger 100 meter precis nedanför vårt Gotlandsställe som ni skymtar bakom mig på bilden nere till vänster) Det är det bästa med att vara här, närheten till badandet och havet. Barn älskar ju att bada och hänga på stranden och så fort solen skiner så kilar vi ner dit.!Tar bara med oss par handdukar och kanske leksaker så är det klart för strandliv, för lunch och fika och kisspauser så är det bara att kila upp igen. D e t är sommarlyx för mig, att inte behöva planera dagarna så mycket utan bara följa med. Idag var det verkligen kanonväder fram till kl 14 ungefär sen kom tungt molntäcke i rekordfart och la sig över oss och nu är det spöregn och det blåser huggormar brrr.

.

Så vi åkte iväg och storhandlade i Slite mamma och jag när vädret vände så nu har vi massor gott i kylen och kan bara mysa inne och spela Svarta Maja ikväll. Förresten så ligger molnen sällan kvar särskilt länge så här längst ut mot öppet hav, de blåser bort mycket fortare och så blir det klart och fint igen! (Men nu kommer det säkert dröja toklänge bara får att kan skriver så;)

.

.

Har ni det bra förresten bloggisar?! Har ni gått på semester nu som de flesta andra eller ligger den där lite härligt framför er och väntar?:)

.

.

Nu blir det middagstid här men vi ses så klart imorgon! (Och då ska jag berätta om min nya hudvårdsrutin som är a m a z i n g!)

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “NÄSTAN ALLTID SOL

  1. Härliga bilder på er och härligt för er att få vara på ön igen men nu håller vi tummarna för att det blir bättre väder. Vi har varit här ett par veckor nu men stannar några veckor till så vi hoppas på att det blir tiptop nu. Kramar från den västra sidan av ön :-).

  2. Så fina bilder! Ser fram emot ditt inlägg imorgon, har precis köpt nya krämer från Ole Henriksen och AK kliniken, attans!😅Ska i alla fall bli spännande att se vad du använder!
    Kram från Skåne

  3. Underbara semesterbilder! Ser så fint ut, skönt att kunna gå fram och tillbaka till huset så enkelt.

  4. Så härligt, precis så vill jag också ha det… lata sommardagar är bäst. Sån dag hade jag igår, hängde mest i solen i loungemöbeln på vår terrass. Bäst att passa på att njuta av både väder och lugn, snart fylls huset på med barn och barnbarn vilket ju också är jättemysigt! Vi har också lite drygt 100 meter till ”vår” badplats här på Smögen. Perfekt att slippa släpa med lunch och besöka ”sunkiga dass” 😉 Det är förstås samma fenomen här med vädret, att det har lättare att spricka upp/blåsa bort eftersom vi ligger så långt ut i havsbandet 🙂 Känns bra att veta, eftersom det är lite molnigt just nu 😉
    Ha det fortsatt fint på er ö, hälsningar från en annan ö.

    /Maria

Comments are closed.