MÅSTE HA RESULTATINRIKTAD HUDVÅRD

.

Ovan: 1. Bästa peelpadsen har Elisabeth Arden, Tar bort fläckar i ansiktet och ger en fräsch look! Köpt på Arlanda. 2. Ny busfavorit jag inte kan vara utan. Droppar som man blandar med dagkrämen sin vanliga hudvård och som successivt bygger upp fuskbrännan. Jättefin färg som går mer åt lite smått blossande kolkysst än guul. Huden blir absolut inte torr eller mörka porer som många andra busprodukter har som bieffekt. Köpt på Arlanda. 3 Ögonserum, vårdande oljefri 24-timmarskräm på dagen som fungerar på typ allt och alla (även på insektsbett osv!) och min nattkräm  från Priori. Läs mer nedan

.

Tänkte ju att jag skulle visa mina must have när det gäller huden i ansiktet denna sommar! Har så klart solskydd också, det har väl alla numera hoppas jag, och använder just nu Akademiklinikens kräm men den är inte med på bilden (Var plötsligt borta, ligger säkert längst ner i strandväskan inlåst i stora huset)

..

Fick tips av min vän Arman på Harmoniq om proffsiga resultatinriktade hudvårdsmärket Priori och jag har nu använt det i lite mer än en månad. L o v e it. Det är ögonkräm och serum och dagkräm och de går in jättelätt och ger ett bra grov och jämt nar ut huden riktigt ordentligt. Speciellt huden under ögonen har blivit fantastiskt mycket bättre faktiskt. (Jag gör ju just nu en kur med Vampyrbehanlingar men det resultat har inte kommit än utan tar ungefär 3 månader. Och den tunna ömtåliga huden under ögonen behandlas inte)  Arman vet ju exakt vad jag vill ha, krämer som verkligen jobbar och ger just resultat! Och Priori är bra på alla sätt – naturliga och rena formulas (och är fria från sulfater, SLS och SLEs, parabener, formaldehyd, formalde-hyde-releasing agenter, ftalater, mineralolja, oxybenzone, stenkolstjära, Hydrokinon, Triclosan, och triclocarban. PETA certifierad)

Och ja jag får liten vänrabatt i kassan på Harmoniq men detta är inte ett samarbetsinlägg där jag får betalt eller har betallänkar och jag skriver inte upp produkterna pga av att Arman är en så go kille. Detta är braaaa grejer helt enkelt. Ögonserum hittar du här, min dagkräm hittar du här och min nattkräm hittar du här  (Båda är 24-timmarskrämer och går att använda b å d e natt och dag men de har lite olika  sammansättning så jag växlar)

.

.

.

.

Tog lite pics när jag ler för det är ju då man ser linjer och annat bäst. (Helt osminkad på bilderna ute i växthuset) Nope min hud är ju inte direkt flawless, jag har mina akneärr och annat men jag är rätt nöjd ändå och fokuserar mest på det som är bra:)

.

.

.

Osminkad och brun OCH glowig vill man vara på sommaren! Inte lätt att få till alla gånger och inte blir det lättare när man blir äldre (jag är ju 47 som ni kanske vet:) För att förekomma lite så kan jag berätta att ja jag har minsann lite botox mitt i pannan och i kråksparkarna. Dock INGA fillers alls. Inget fel med att ha det alls, älskar sånt, men jag har det alltså inte nu. (Och ja ljuset var inte direkt smickrande – rakt uppifrån mitt på dan. Alltid finare att ta bilder vid tex ett fönster eller typ under ett parasoll eller i en ytterdörr eller mot en utevägg när ljuset liksom kommer rakt från sidan ist. Ett fototips btw!:)

 

.

Testa ni också!

.

.

.

Ha nu en fab tisdagskväll mina vänner! Här blir det grillkväll och Allsång med utsikt över hav – älskar svenska sommaren<3

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer till “MÅSTE HA RESULTATINRIKTAD HUDVÅRD

 1. Hej, jag har för mig att du använde codage för ett tag sedan. Gillade du inte dom?

  1. Åh Codage är verkligen jättebra! Rekommenderar jag också. Tycker bara om att prova nytt och det gör huden också:)

 2. Hej!
  Gillar verkligen dina inlägg om hudvård!
  Det jag ska till mig är det du skrev om att du fokuserar på det som är bra.
  Trevlig sommar!

 3. Tack tack tack, så roligt med hudvård och så fin och sommarfräsch du är!
  Kram från Anna i Skåne

 4. Brallorna så snygga med slitsen !! Vart ifrån ?? Och tack för bra hud tips🥰

 5. ”Fokusera på det som är bra” och sen består 90% av inlägget av ursäkter och hintar om att du skulle vara ful/fel på bilderna fast du vet mycket väl att så ej är fallet. Usch vad oskön känsla jag fick av detta inlägg.

  1. Håller med dig J! ”Osminkad” men lösögonfransar och botox – blir liksom ”oskönt”. Är man 47 år börjar ansiktet kasa nedåt, och kinderna är definitivt fylliga med hjälp av något. Precis som läpparna. Men om det inte är fillers så är det kanske kroppseget fett, plastikkirurgiskt placerat?
   Alltid välkommet med tips på produkter dock, även om en kräm eller ett serum kan funka bra på en hud, men inte på en annan.

 6. Vad fina, mörka o täta dina egna fransar ser ut nu ✨ Vågar inte beställa krämerna, vill gärna provkänna lite på konsistens o så, men tack för tips 👌🏻

  1. Oooh NO, jag har minsann singelfransar:) Dock väldigt naturliga och riktigt bra gjorda av min fransstylist👌🏼

 7. Blir glad varje gång du gör ett inlägg, en himla bra blandning tycker jag. vart är dina snygga byxor ifrån?

 8. skönt när man hittar det rätta att smörja sig med. Tror också som du att det kan vara bra att byta till nåt annat i bland. Gu vilka snygga byxor!

 9. Spännade inlägg, och visst är det svårt att hitta bra produkter som passar sin hud, och i vår ålder är det ju bra med antiage produkter som bromsar upp åldrandet. Men en viktig del i god hudvård är själva rengöringen och jag använder mig av apparaten Lumispa från Nu Skin som jag även är distributör för. Lumispa har hjälp mig väldigt mycket med att få en fräschare ungdomlig hy samtidigt som den reducera akne ärr och kråksparkar. Den än ändå även på många spa salonger.

 10. Det är fascinerande med dig att du alltid är så snygg och har så många ”olika ansikten”/utseenden. Jag tycker alltid att jag ser likadan ut på alla foton.
  Var du väldigt lik Lolo som tonåring? Vore jättekul att se foton från din ungdom.
  Kram ❤️

 11. Arman på Harmoniqe är verkligen fantastisk. Har varit i i kontakt med honom via deras kundtjänst! Sååå otroligt serviceminded kille! Bra tips på hudvård, tack! Kram

Comments are closed.