EVIGHETSSOMMAR & VARNING FÖR OB HBOSERIE

.

Sommardagar sommardagar sommardaaagar, den här sommaren 2019 känns verkligen som den är hur lång som helst och som de sköna soliga dagarna bara rullar på i en evighet! Mycket av den känslan för mig beror nog på att vi flög till Frankrike samma dag som skolan slutade, att vi verkligen tog vara på sommarlovet från dag 1. Nu har ju H jobbat en vecka hemma i Småstaden (suttit instängd på kontor den stackaren) men imorgon kväll flyger han hit till oss och det ska blir så himla mysigt. Tänkte vi skulle börja med att äta något gott i Visby och fira att semestern gått in i fas 2. Vi blir ju här till augusti och datum för retur är inte riktigt bokat. Vi får se hur vädret är och vad vi hinner med osv!

.

Yes allt är riktigt härligt och jag har inte mycket att klaga på men jag håller på att längta ihjäl mig efter Trulle och Lolo också. Har inte sett min Trulle på en månad och Lolo ska direkt till seglarläger när de kommer hem från sin surfsemester. Hon ska på samma konfaseglarläger som storebror var på får tre år sedan faktiskt och jag vet hur det känns att inte ha någon kontakt a l l s i hela 3 veckor med sin älskling. Men ni förstår hur drygt för en mamma! Gaaah. Alla mobiler är ju förbjudna där ute på ön i Stockholms skärgård och man kan inte ringa dit och prata.. Jag tycker så klart att det är superbra att de släpper sociala media (yes I do) och allt vad Snapchat och YouTube och Insta och bloggar heter. Fokuserar på att umgås och lära sig saker ist. (Och konfalunch är bokad på resturang och seglartrunken är redan packad så allt är fixat inför det. Men v ad ger man i konfapresent? Tipsa gärna!:)

.

.

 

.

Nu brukar berömma min lilla mars när jag visar bilder härifrån och gården är verkligen magisk. Hon är så duktig och igår var vi hos Stina (Skulpturfabriken) och beställde ännu några till såna där snygga krukor. Dit måste ni åka om ni är här i kronorna på Gotland, ligger i Bunge inte långt från Slite. Mycket fint och mysigt litet café också.

.

.

.

Dagarna rullar på och vi badar i havet, springer på kalkvägar och ÄTER. Familjen foodlovers det är vi! Igår åt vi sen lunch ute  och sen fixade jag lite Chevré chaud på smörstekt bröd med nykokta rödbetor, honungsvinägrette (honung, balsamico, lite olivolja och salt + peppar) och rostade pinjenötter till middag. Såå enkelt att vänta ihop och såå gott och fräscht – riktigt middagstips (men koka betorna så att de blir så där riktigt mjuka och det tar minst 30 min) Ska egentligen vara späda babyspenatblad till men det hade jag inte. Åh chevre är verkligen bland det bästa jag vet, mums.

.

.

Ha nu en riktigt viktigt härlig torsdagskväll så kör vi freeedag imorgon!

.

.

KRAM
.

.

.Pssst, Jag försöker ju alltid se till att jag har någon riktigt bra serie som jag kan kika på när det är dags att krypa upp i sängen här.  Så mysigt krypa ner i svala krispiga lakan och ligga där och vara lite sommarseg efter sol och bad och höra skatterna snusa i sina sängar och se något spännande:) Tänkte nu när jag är här att jag, äntligen,skulle se The Handsmaid´s Tale på HBO som alla pratat om så mycket. MEN HERREEGUUD vilken obehaglig serie. Jag får ju utslag av den och mår dåligt! Usch, detta går bara inte – jag måste sluta. Det klart värsta jag sett (och då brukar jag gilla att se thrillers och skräckisar, brrr) Rekommenderas inte för den som vill ha en skön och goo godnattkänsla iaf.. Eller till den som överhuvudtaget vill känna feelgood! Måste försöka radera det jag sett hittills från minnet (är i början av säsong 2)

.

.

.

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “EVIGHETSSOMMAR & VARNING FÖR OB HBOSERIE

 1. Ååååå så underbar vacker trädgård så fint med vattnet …..smakfullt !!Titta på Divorce istället eller Big Little lies ett tips bara !! Byxan med slits du hade på dig i förra inlägget vart ifrån ?? kram från Skåne

 2. Jag håller verkligen med gällande The handmaids tale, jag började kolla nu under semestern och den är så vidrig så jag ligger i sängen på helspänn när jag kollar bitvis. Har kommit till säsong 2, avsnitt 6 så kommer försöka fortsätta se den. Kram å tack för din blogg

 3. Vilka härliga bilder! Gotland är fantastiskt! Jag älskar HMT tycker den är såå spännande men den är såklart inte feelgood😱! Tycker du ska se Younger istället💕
  Kram till dig

 4. Konfapresent: Skultunas skyddsängel om hon inte har den än. Min äldsta fick en systemkamera i kombinerad konfirmations och 15-årspresent. Konstigt nog så har jag glömt vad yngsta dottern fick. Hon är inte så förtjust i presenter, så det är nog därför

 5. Konfapresent: enkel guldkedja med en brilliant i hänge. Hon kan ha på den alltid och minnas

 6. Ett vackert halsband i guld! Länk med månadssten eller sobert kors.
  Lycka till med konfirmation och ha en fortsatt fin sommar.

 7. Tips på konfirmtionspresent: köp något från en lokal konstnär på Gotland eller i er småstad, tex silverljusstakar eller silvervas från en silversmed eller ett vackert keramikfat/tekoppar från Fidefajans eller annan gotlandskeramiker.

 8. Konfapresent skall vara ngt att minnas den dagen med så gärna ngt beständigt som ett smycke, ngt att spara till första bosättningen typ glas eller en fin vas.

 9. Tror inte Lollo vill. Ha nån tråkig ljusstake faktiskt, hon är 15 år……..

 10. Jag har fått George Jensens silverring infinity, tycker den hade varit en perfekt present, att man alltid hör ihop, den är dessutom superfin

 11. Älskar trädgårdens utseende, så typiskt Goländsk o det enkla är ju absolut det vackra. Jag vet inte om jag missat, el om du inte svarade varifrån dina svarta byxor kommer, de med slits? De ser otroligt sköna ut ✨

 12. En enkel guldkedja med en diamant på 1/2 karat fick mitt barnbarn nyligen av mig och sin morfar det blir ju ett fint minne för livet sedan fick hon bla.en massa söta ringar, halsband och armband från Bianca Ingrossos Collection för guldfynd av kompisar och andra släktingar
  Ledigt söta

 13. Highly recommend the HBO series Big Little Lies. Dramatic story, fabulous location and amazing cast!

 14. En ring med liten briljant som du sedan kan lämna in för att sätta in större briljant med åren 💕💕

 15. Konfirmationspresent, ett fint kors att hänga runt halsen. Känns naturligt efter konfirmationen. Vill man vara traditionsenlig är även klockor väldigt populära. De har också en fin betydelse att den unga konfirmanden nu är vuxen. Även om tonåringar idag inte ses som ”vuxna” i samma betydelse som förr är det ett stort steg att konfirmera sig och verkligen värt att fira.

Comments are closed.