FREDAGSMYS!

.

Maurits – nybadad och hallondoftande i ett av allrummen här hos oss på Gotland! Redo att åka och hämta pappa i Visby som vi ska göra nu om 1,2,3… Gissa att det är någon som är pepp på det! En vecka ifrån är ju läänge när man bara är tre (Coola rosa tishan är från Molo och sortens PoP och sneakers Nike)

.

.

 

.

I det här rummet som har högt i tak är vi nog oftast när vi äter för det stora matbordet står här. Och så finns det en öppen spis också och det är ju aldrig fel när man vill mysa framför en sån!

.

.

 

.

Idag har jag annars tränat och sprungit 5 km på 27 minuter och är ganska nöjd med det! Men jag skulle så himla gärna komma under 25 (man ska ju vara under för att räknas som tränad löpare) men det verkar ju vara omöjligt. Har nog bara en växel haha. Sen har jag och papsen varit och handlat och tagit en sväng på systemet och köpt till goda helgdrinkar och frisk rosé. Alldeles för lite rosédrickande sen vi kom hem från France känner jag. Eller kanske liite mer lagom nu, där blev det nog nästan ett glas varje dag om jag tänker efter. Gulp:)

.

.

Nej nu ska jag stuva in mina skatter i bilen och åka in till världen vackraste stad Visby – jihaaa! Vädret är det bästa – knallblå himmel och 25 grader varmt.

.

.

Ha nu en alldeles underbar fredagskväll sweeties!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “FREDAGSMYS!

  1. Härliga bilder! Vi har spontanbeställt en snabbresa till Gotland och söker tips på do’s and don’ts! Vore toppen med lite tips för en Gotlandsvirgin som mig 🙂 Fortsatt fin sommar, kram från Anna

  2. Älskar ert gotlandshus! Så mysigt!
    En fråga, varifrån kommer dom stora mattorna och dagbädden? Fortsätt vara den du är! Följt din blogg jättelänge. Med vänlig hälsning, Lina

Comments are closed.