I annonssamarbete med DAILY ELEGANCE

DE DÄR BYXORNA & FAVORITKOMBON

,

Tänkte visa er mina absolut mest använda plagg denna sommar! Såna där helt perfekta kläder som man kan ha hemma som myskläder eller när det är fest eller varför när det är som här på vår udde ikväll – jazz och blueskväll i Stenbrottet. En lång kimono som fungerar bara som den är (alltså tillräckligt lång!) eller tillsammans med ett par vida matchande byxor..

.

.

.

Jo ni skymtade ju snyggbyxorna med slitsar häromdagen och jag har fått många frågor om dessa! De är från Daily Elegance precis som kimonon.

.

.

.

Men jag tycker det är så där perfekt sexy med såna här plagg! Man skymtar bara liite ben och liite urringning men det är liksom ”raffigt” ändå. Om man nu vill känna sig lite som en hottie haha:)

,.

,.

.

Jo man kan ju också öppna upp Kimonon och bli extra av allt med den här toppen om man vill. SÅ snyggt linne att ha under kavaj  tex.

,

,

.

Har även ebställte ett matchande supersöt halsband. Gillar ni också den här stilen tjejer??

.

.

.

Bloggerskan idag i den sköna varm kvällssolen här på ön!

,

,

Kimonon hittar ni här, byxorna hittar ni här, linnet hittar ni här och halsbandet hittar ni här.

.

.

Ha nu en riktigt sig lördagskväll!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “DE DÄR BYXORNA & FAVORITKOMBON

  1. Tack för att du berättade var byxorna fanns nu är dom hem klickade så snygga 🙌🏻🙌🏻💕💕

  2. Gillar stilen, har oxå klickat hem byxorna!! Ha det fortsatt så härligt på Gotland.

  3. Åh, så snyggt och lyxigt. Ledig glamour! Det passar dig perfekt, jag älskar stilen när man liksom kan skymta det kvinnliga… lite lockande 💕

  4. Hej

    Trevlig blogg du har!

    Men ok, ”vår udde”, i all ära, (fast vad vet jag – dina föräldrar kanske äger varje vik på Gotland) men nog hölls väl Hide Blues, precis som i alla år, på ”vår” udde, Hideviken…Hide kalkbrott? (jag skulle aldrig nedlåta mig kalla den ”vår” hur som helst). Du bor väl i en vik med bara sekunda raukar…lämplig för en picnic-korg nån gång eller två, men det är väl allt??

    1. Tack!:) Förlåt jag menade vår halvö och då menade jag inte vår som vi äger hela halvön utan mer som där vi bor du vet. Som vårt land, vårt område, vår gata osv. Åh du måste komma hit till vår sida (ja förlåt igen – Gotlands sida) om du inte varit här! Det finns 11 ha naturreservat, sandstrand, stenstrand, ännu mer kalkbrott, raukar, Ytterholmen, småbåtshamn, ruin, väderkvarn osv. Tips!

Comments are closed.