S U M M E R S A L E

’.

Vi har Pulse från Orrefors både som vinglas, ölglas och selterglas och vinglasen finns här, fina glastaklampor från Watt & veke finns här, enkel fin ljusgrå byrå från Mavis finns här, klassiska kannan finns här,  snygga drinkglas jag gärna vill ha i alla modeller finns här och lyxiga favoritchampagneglasen från Orrefors finns här

.

Ni som gillar inredning och design – ni har väl inte missat RUM21 stora sommarrea med fantastiska erbjudanden och upp till 50% rabatt? Nya erbjudanden kommer varannan vecka under sommaren och denna vecka och nästa (alltså v 30 och v 31) är det följande varumärken där priserna sänks lite extra: Mavis 15%Orrefors 20%, Department 20%Watt & Weke 20% och Herstal 20%.

.

H A P P Y   S H O P P I N G !

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “S U M M E R S A L E

  1. TACK Petra för att dina länk-hänvisningar lägger sig på nya/egna flikar så man slipper backa till hemsidan efteråt. Många ”stora” bloggare har missat detta och ändrar inte trots synpunkter. Ha det fint på öyn 🙂 /Käthe

Comments are closed.