GOTLANDSPÄRLA

.

Lite pics från en ny favorit på raden med favvoställen här  på ön! (Min sköna klänning har jag köpt på MQ men minns ej märket just nu)

.

.

Heeeej sen tisdagskväll!

.

.

Men vilket seeent inlägg det blev idag då! Vi har varit ut och farit en del idag och H var plötsligt tvungen att åka in till Visby och jobba lite och då hängde vi på och sen när vi kom så blev det dags för grillade revbenspjäll och sen Allsång och så massa prat och gamla minnen så tiden bara rasslade iväg. Men nu så har jag krypit upp i dubbelsängen ute i gästhuset här och brasan är tänd och det är lite smågalet mysigt (och skatterna sover)n och tiden finns att sitta lite med lapen.

.

Måste ju bara berätta och tipsa om ett extremt mysigt och bra café vi var på idag som heter Själsö! Jag har ätit bakverk från bageriet tidigare (Finns en liten lastbil som säljer detta i Visby) men aldrig varit på plats där på kaféet vid havet ca 1/2 mil norr om Visby. MYCKET folk var det idag när vi kom men ändå parkeringsplats nära och sittplats för alla, sånt gillas av oss barnfamiljer. Och snabbt gick det i kassan, det gillas också, och mycket gott att välja bland även när klockan var 16.15! Annars kan det både nu och då hända att fikabrödet tagit slut när man åkt en bit till något poppiscafé… (Snopet) Jättesmarriga bullar och perfekt fluffiga cappuccinos så Själsö får PPPPP (eller tio av tio som Bea tyckte) Helt enkelt ett vädligt  klassiskt perfekt och mycket svenskt sommarcafé med havsutsikt – don´t miss it om ni ska till Gotland:)

.

.

Nu ska jag dock stänga igen datorn här och sluta mina gröna och somna till favvopodden zzzzzz (tröttnar liksom aldrig på Mannheimer och Skäringer )

..

..

Men vi ses ju imorgon igen mina goingar!<3

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “GOTLANDSPÄRLA

  1. Jag är helt enig med dig! Själsö Bageri är en riktig pärla. Ett annat gotlandstips är inredningsbutiken ”Verkstan” i Ljugarn, den tror jag att ni skulle gilla. Susanne Liljenberg som var med och startade upp Granit och Leva Kungslador är med även i det här projektet. Vägg i vägg ligger en skön restaurang ”Bruna Dörren” ; ett riktigt härligt häng för hela familjen. ”Ladan” i Hemse är också värd ett besök och ”Kapten Grogg” eller ”Gula Hönan” i Ronehamn om ni ändå är i krokarna. Är ni på västra sidan… missa inte Rolf and Friends i Salthamn. Ha det fortsatt fint på ön! Kram //Tina

  2. bonjour,ces très belles photos me remplissent de joie,votre petit garcon est vraiment très mignon,merci pour tout cela!

  3. Ja där är jättefint och trevligt, var där senast vi var på Gotland. Vi ska tillbaka till mina föräldrar snart igen och måste återvända dit. Så kul när man upptäcker nya pärlor! Vad fin du är i klänningen!
    Såg dig på Rute förra året men vågade inte gå fram, det verkar så framfusigt, men det kanske är ok med dig? Vill ju liksom inte verka starstruck😂
    Kraam

  4. Fantastisk pärla! Vilka underbara somriga bilder du bjuder på! Vill tipsa om att besöka keramikern mariaform som har en fantastisk butik du måste besöka. Underbara handgjord keramik i en fantastiskt butik. Hon tillverkar Själsö bageris fina koppar för hand!

  5. Det var så länge sedan jag besökte Gotland. Måste nog besöka Gotland snart. Kul med lite tips!

Comments are closed.