I annonssamarbete med LINDEX

SUMMERRFEELINGS

.

Vilken d a g det blev igår! Värmen har kommit även till ön och så har också våra vänner som har seglat hit i en finfin segelbåt som de lagt till med nere i den lilla hamnen som vi har här. En av Beas bästisar är dotter i familjen så de där två sötnosarna har vi knappt sett sen de la till! Bea har ju inte träffat en enda klasskompis sen skolan slutade (vi flög ju till France på skolavsluitningsdagen) så ni kan gissa om hon är glad:) På dagen hade vi strandhäng hela långa dagen och sen bjöd vi på middag på gården.

.

.

.

Sååå mysigt att sitta här kan jag lova förutom en grej! En detalj som jag aldrig upplevt här någonsin under alla dessa Gotlandssomrar…

,

,

.

Kände mig very very Gotlandisk I sneakers och härlig grå skjortklänning i lite armymodell. Finns här om du vill ha samma (Obs stor i strl. Jag har strl S men skulle nog haft en XS)

.

.

 

.

Vi bjöd på grillad lax och potatissallad med potatis från landet. Enkelt och gott!

.

 

 

.

Sååå kul och mysigt med familjen S! Bara den sak som störde som sagt och det var alla 1000000 mygg som invaderade helt plötsligt, herregud det var som att jag kan tänka mig att det är i Norrland på sommaren. Stackars er som bor där! Haaatar mygg och är överkänslig mot myggstick (och getingstick) precis som både Bea och Moje. Vi försökte dem med en skrämma mygg-grunka och med marschaller men det var bara att skratta åt det hela. Och ta in barnen i huset (och även oss själva till slut:)

.

..

Idag har de lovat ännu en fantastisk dag och den ska vi nog tillbringa vid havet och kanske även på havet! Bästa stället man kan vara heta härliga julidagar:)

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “SUMMERRFEELINGS

  1. Hej! Länken funkar för mig iaf 🤔

    Men det jag skulle säga är: Petra! Du är så galet vacker! Helt otroligt😍 amazing!

  2. Du stylar dina kläder så himla fint, när man tittar på Lindex egen sida blir man inte alls sugen, men så visar du samma och så snyggt! De borde anlita dig som deras stylist! Ha det gott på Gotland! 🙂

  3. Haha kom till Norrland – på vårt ställe vid havet ingen mygg alls!! Finns säkert myggtäta områden också – men Norrland är s t o r t 😀. Fortsatt trevlig vistelse på Gotland 🤗

  4. I Norrland (Sundsvall) har jag inte sett en mygga under den veckan jag varit där precis. 🙂 Inte på västkusten heller för den delen. 🙂

  5. Så det är på Gotland dom håller till dom små rackarna.😁 Jag har just undrat varför vi har så lite mygg här i stugan i Kalix i år. Hälsa myggen att dom gärna kan stanna kvar där nere, dom är faktiskt inte ett dugg saknade här hemma.

Comments are closed.