I annonssamarbete med MODELIN

FREDAGSPAKETET

.

Bara för att man är strandsatt på en ö (nåväl;) och längst ut i östra kustbandet av vårt vackra land så betyder det ju inte att high fashion kan hitta hit! Jo det finns så klart postombud i de små byarna och där var jag, i lilla Lärbro, och hämtade världens mest härliga paket! Ett sånt där som gör fredagsfeelingen lite extra tippelitop och att det typ pirrar lite i magen. Snygga väskor, vem går inte igång på det. och den snyggaste jag vet just nu och som jag spanat på sen i våras är en Arezzo från ATP Atelier. ÅH. Ni har säkert sett dem ni med, de där toksnygga väskorna med sadelformat lock som några stora instaprofiler visat och nu när jag såg en i färgen Almond så var jag bara tvungen att beställa denna från Modelin. Och ja väskan är ännu snyggare i verkligheten och känns riktigt lyxig och när jag ändå gjorde en beställning så fick ett par d ö snygga ATP-skor följa med från Modelin. En perrrfekt kombo. Både väska och skor av riktigt fint kalvskinn och handsydda i Italien.

.

 

..

Som karameller! Så snyggt till ett par jeans och ett vitt linne, detaljerna gör ju typ allt ni vet.

..

.

..

Så fin väska att använda både som handväska och som axelremsväska och både vardag och fest. Så klart ska jag visa den till en dagens också men just nu sitter jag i en cover-up ruffsig och sandig efter en underbar tokhet dag på stranden! Vi har varit vid Smöjen och det var helt fantastiskt fint men väldigt mycket folk. (Smöjen är ett väldigt speciellt ställe på norra Gotland med ett stort kalkbrott med sånt smaragdgrönt varmt vatten som det går att bada i och även en finfin stenstrand vid havet. Och flera vindkraftverk. Plus ett stort småläskigt och öde industrihus vid en hamn som brukar användas i thrillers/skräckisar och av ungdomar att härja i:)

.

.

Nu är det dags för mig in i duschen och göra mig fräsch här men vi ses imorgon igen!

.

.

H A P P Y  F R E D A G  A L L A!

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “FREDAGSPAKETET

  1. Åh så fint!! Fick också en väska på posten idag, Palmgrens klassiska rottingväska!! Love it💕
    Kram på dig

  2. På tal om sadel, har du tagit upp ridningen igen? Som jag minns det hade du uppehåll under vintern, men har du börjat igen (igen)? Kan inte påminna mig att jag läst något om det under våren.

  3. 😍😍😍😍åå va fint! Mer snygginspo 👍Ha en fortsatt underbar sommar☀️/ Marie

Comments are closed.