ÄNNU EN DAG PÅ PLAGEN

.

Strandplagget no 1 är nog Agavekaftanen från Rodebjer<3

 

.

Todeloooo lördagsbloggisar!

.

.

Pjuuuh vilken hetta vi har fått! Kunde knappt sova inatt men man ska ju inte klaga, jag älskar ju verkligen värme och tar svett och törst och allt detta mycket hellre än frysa:)

.

.

Idag tar vi ännu en dag på stranden och eftersom det finns en del såna på öjn som är fantastiska så får vi se var det blir. Kanske Fårö om kön till färjan är gaalen (Kan ta någon timme..)Först ska vi i alla fall åka till Fårösund och köpa strandmat, ni vet frallor med frön och tubost och youghurtar och frukt. Kanske en grillad kyckling och potatissallad – typisk barndomsutflyktsmat på Gotland som gör mig liksom lite extra lycklig! Mycket mer glad än levains och bowls och annat 2000-talsfika:) Tänk att man så gärna vill att ens egna barn ska få det där som man själv hade. Det gamla. (De är säkert jättenöjda med nytt och fräscht i picknickkorgen så det nostalgiska är ju mest för min skull haha;)

.

.

.

Strandstilen är iaf mer 2019 än 1980! Förutom scrunchien i håret eller en vanlig ”tofs” som det kallades av alla tjejer då. Solsiar Gucci och sandaler från ATP Atelier. Stråväskan tillhör Gotlandshuet.

..

.,

.

.

Vad ska ni hitta på denna vackra dag!?! Berättat gärna vad just ni gör idag snyggingar!<3

.

.

Nu – got to go! (Ooops familjen sitter redan ute i ac:n i bilen!)

.

 

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “ÄNNU EN DAG PÅ PLAGEN

 1. Så fina bilder o du är otroligt fräsch hela tiden🌟 vi ligger på stranden, Karlstad bjuder på 32 grader o sol

 2. Friidrottstävling med dottern i Vackra Arvika. Har badat så jag fått propp i örat. Men imorgon så blir det vår egna strand med bad och brygghäng vi Sommarhuset , älskar ♥️

 3. ÄLSKAR kaftanen i min favoritfärg, men är för snål att köpa den… dilemma! Du bär verkligen upp den fint, Petra!

 4. Snyggt som bara den. Det blir fem solar! ☀️☀️☀️☀️☀️

 5. Alltid lika snygg och fräsch! Måste bara fråga, badar ni när ni är på stranden och hur är det med algblomning och så? Några vänner var nyss på Gotland och sa att det inte gick att bada någonstans de var? Är det verkligen så? Hade ju dött om jag inte hade kunnat ligga i spat hela dagarna i den värmen. Eller är det bara vi västkustbor som är kräsna?

  Idag har vi lite mulet, nästan skönt efter flera dagar med ökenhetta haha. Älskar också värme men man blir lite slö och nätterna har varit rätt osköna det senaste, SÅ svårt att sova.

  Kram!

 6. Sommrigt och snyggt! Köpte en från HM i år men det värsta med detta plagg är att jag fastnar i stolar, dörrhandtag och bordskanter och snubblar på den när jag går i trappor😂😂😂
  Fin är du och kram till dig
  Ann-Sofie

 7. Sjukt att jag tänkte häromdagen att man aldrig ser dig i Rodebjer!
  Väntar med spänning när du ska visa hur du bär nya väskan:)

 8. Otroligt snyg o fräsch som alltid 🙂
  Var på fest igår och firade en väninna som fyllt 50! Väldigt trevligt 🙂
  Men nu sitter i i biln på väg till huvudstaden för lite sorstadspuls några dagar 🙂
  Kram Anna

 9. Vi var på Fårö idag – magiskt!! Har aldrig varit där förut men det var förhoppningsvis inte sista gången. I morgon åker vi dock hemåt, snyft! Tack för fina bilder och inspo ❤️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg