FÖRSÖKER FINNA SVALKAN!

.

Kylande paus i hallen i vårt gamla Gotlandshus

.

.

Todeloooo mes amis!

.

.

.

Yes yes yes, nu får jag nog faktiskt ta tillbaka vad jag skrev om värme för här på ön är det just nu gaaaalet hett! Går knappt inte att sova på natten i vårt gästhus och enda platsen det är svalt är i stora stenhuset där det finns AC (såna moderna grejer har vi inte i vårt lilla hus på gården) så där hänger vi när vi inte vill eller typ kan vara ute. Försöker få i Moje och Bea ordentligt med vatten och saft och låta dem bada tills de storknar. Som tur är har vi klarat oss undan den där läbbiga algblomningen i vår vik än så länge men igår när jag var ute och körde pappas båt (alltså hur kul är inte det förresten!) så låg den där enorma ärtsoppan inte alls långt från land och liksom väntade. Brrr. Som ett litet hot mot alla glada barnfamiljer inne lekte oväntades på stranden – ja typ som i filmen Hajen ni vet. Som tur var vände vinden och blev frånlands så nu är soppan borta ute till havs igen. Pjuh. Man måste jukunna bada iaf när det är 30+!!!

.

Så jag glider mest runt i bikini och gör inte så jättemånga knop idag. Fikar nybakta Rutebullar och läser magasins och lyssnar på Sommart på stranden i stekande sol. Egentligen hade vi tänkt åka till till Kneippbyn och leklandet där idag men det får vänta tills det blir aaningens svalare..

.

.

,

Varm och svettig gullunge<3

.

..

Nu ska jag hoppa in i duschen här och sen ska vi åka iväg till Slite och bla systemet där  och fixa lite gott att dricka. Är grymt sugen på läskande sommardrinkar och har ni något tips på riktigt smarrig sådan (gärna något nytt och fräscht!) så shoot!

.

.

Hqa nu en finfin måndag darlings så ses vi snart igen!

.

KRAM
.

.

.

15 kommentarer till “FÖRSÖKER FINNA SVALKAN!

 1. Rekommenderar Starwomans drink fr tidigare i sommar, som blivit vår absoluta favorit! <3!
  Limoncello
  Tonicvatten
  Myntablad
  Citronskiva
  Stora isbitar
  Svalkar och läskar gott!

 2. Rosa gin liten skvätt fläder massa lime , hallon och tonic och is såklart !!Thats it folks!!

 3. Moscow mule! Vodka, Ginger beer, lime, mynta och massor av is MUMS☀️
  Kram

 4. Hugo!
  Muddla mynta och citron.Häll på flädersaft och prosecco samt massa is.

 5. Hugo!
  Muddla mynta och citron.Häll på flädersaft och prosecco samt massa is.

 6. Testa Lillet och tonic!!! Superfräscht och svalkande! En fågel viskade i mitt öra att det skulle bli detta årets aperol spritz-motsvarighet till trendboom men det jag inte om de lyckats med riktigt.. huuur gott som helst iaf! Googla!

 7. Favoriten denna sommar: Arehucas fresier (smaksatt rom) med schweppes russian och lite lime/citron + is

 8. Lite svalare idag på västkusten, puh! Du ser fint musklad ut, tränar du på gym nu för tiden? Även brun, är det mest sol eller mest BUS? Jag är som du rädd om huden, och har gjort ex skinboosters, dermapen, bra hudvård. Jag är i solen (tyvärr oftast mitt på dagen) ca 2 timmar. Har SPF 30-50 i ansikte+decolltage. Började med spa 20 på armar ben, mage o rygg. Nu har jag samma höga i ansiktet och dekolletaget, men bara 10-20 resten av kroppen. Ibland bara EVY tanactivator på benen. Undrar verkligen hur du gör, har du spa 50 på hela kroppen hela sommaren, och är mest brun av BUS? Jag har inte bränt mig någonstans, därav dragit ner på spf. Men börjar känna lite svid i huden, och får lite ångest. Nästa sommar ska jag se till mest vara i solen sena eftermiddagar. Hur resonerar du? Vill verkligen veta! =)

  1. Tack snälla för gulliga ord! Nä jag tränar inte alls på gym utan löptränar bara varannan dag. När det gäller solen så tar den ju typ inte på mig haha. Blir aldrig bränd eller särskilt brun. Så så här sent på sommaren har jag 15 på kroppen och 30 i ansiktet. Vi har ju dock varit i Frankrike och även en tid här på sund Gotland så nu är jag nog lite brunbränd men häften är nog BUS. Har alltid bus och använder ACO´s gradvisa som jag smörjer med varje dag. Tycker den funkar finfint. I ansiktet använder jag droppar från Clarins som jag blandar med min vanliga hudvård. Och nej jag pressar inte heller och har nog gjort sne jag var 25. Är för rastlös men någon timme eller två i solen blir det nog när det är tiptopväder och strandhäng! Kraam

   1. Tack för ditt svar! Tycker oxå gradvis BUS funkar bäst. Solen tar dåligt på mig med, bättre när jag var yngre. Låter som vi hanterar sol och BUS ganska lika=)

 9. Jag föredrar alkoholfria drinkar, det är minst lika festligt; ett tips 😘

 10. Så fina kläder på ditt senaste insta inlägg! Vilket märke är det på de fina gula byxorna, hittar ej på länkad sida!
  Kram

 11. Min favodrink i sommar, Philippa fizz. Eller gillar alla drinkar med passion. Fick en variant av denna på Steam.

  4 cl Ljus rom
  2 cl Passoã
  2 cl Sourz Apple
  1 cl Citronjuice
  6 cl passionsjuice
  7 Up
  Fylle ett glas med is, häll i alla ingredienser och toppa med 7 Up.
  Så gott och fäscht!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg