ETT ÄLSKLINGSRUM I SOMMARHUSET

.

Alltså bland det härligaste som finns på sommaren är ju att faktiskt ge sig själv och skatterna tillåtelse att bara hänga inne också! Att ha en sån ”offdag” utan utflykter och café och restauranger och strand och ståhej utan bara vara. Låta de små läsa serietidningar liggandes på en sval säng och mumsa smågodis ur prasslig papperspåse. Kanske själv smyga iväg och ta en kopp latte  och lyssna på pod eller Sommar i något hörn i stora huset medans de andra ser på film eller spelar spel med mormor. Det f å r man göra när vädret är sisådär som idag och ovan ser ni utsikten från där jag sitter just nu faktiskt! Vår lilla väg ner till stranden och havet och så skymtar man ju hamnen där till höger med småbåtarna där vi har båt och brukar meta. Och vindkraftverken borta på Smöjen. Finaste finaste utsikten jag vet tror jag. Vår oas i Sverige långt borta från den mesta och sååå mycket sommar för mig! Älskar verkligen havet och horisonten och Gotland så klart. Och knarriga gamla hus och Saltkråkankänsla och det där lite gammeldagsa. M y s.

..

..

.

Tvrummet en trappa upp! Här ses det Allsånger och dokumentärer (morfar är gaalen i det) och brittiska deckare och mumsas jordnötsringar och Bridgeblandningar (inte jag då – uack) och dricks tvdrinkar när barnen somnat. Extremt mysigt rum som mamsen fixat där måste jag säga. Förresten såg jag att Trendenser-Frida skrev så gulligt om mina föräldrar och deras hem och stil på sitt Insta och det tackar jag och så klart främst de för! Tack! Hon och många med henne tyckte visst att de borde bli influensers de med. Ska nog ta ”ett litet snack med dem”, kan ju lära dem aallt jag kan haha (Kanske borde skaffa ett till ”spökkonto” och låtsas att det är de som roddar och fotar och fixar;)

.

.

Maurits börjar bli liite mer lik sig nu iaf och det känns bra! Att det går åt rätt håll. Ska mata honom med lite glass så blir han nog piggare:)

.

.

KRAM

.

.

.

2 kommentarer till “ETT ÄLSKLINGSRUM I SOMMARHUSET

  1. Förstår att du trivs där! Längtar tillbaka till vår gård på nordöstra Gotland men allt har sin tid och vi har fått 3 fina veckor där i alla fall.
    Fortsätt att njuta av världens bästa ö 🙂
    Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg