FÅRÖ FÖR BARA ETT PAR DAGAR SEDAN

.

Hittade ett par pics min laptop här (I brist på nya pga av brist på hel kamera) som är tagna för bara ett par dagar sen när vi var på Sudersand Fårö! Vilken dag vi hade. Det var h e t t, säkert 30 grader, och maassor med folk på stranden och vi solade och badade och åt gott och hade det härligt. Idag ska vi också över till Fårö men termometern visar 15 grader så det blir besök i små butiker på landet och fika på Sylvis döttrar. Kanske låta Bea prova på att dreja på det där fina krukmakeriet som jag inte minns namnet på som hon gjorde förra året (o m det är öppet. Här på Gotland vet man aldrig om ställen finns kvar eller är öppna:)

.

.

.

Som att vara utomlands fast hemma! Ni måste bara åka hit om ni aldrig varit här, så annorlunda och fint. Och gillar man inte Svenne-banan och charterkänslan på Sudersand kan man åka till maffiga Norsta Aurenstranden istället på norra sidan Fårö. Där är det helt annorlunda) På mig har jag förresten ett set som jag nästan bor i varma sommardagar! Tycker det är så snyggt och passar överallt. Ett tunt stickat linne och ursnygg matchande omlottkjol i rostig ton, fint att ha i höst också med kofta till. (Solisar Gucci) Linne finns här och kjol finns här 

.

.

Ha nu men finfin torsdag!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “FÅRÖ FÖR BARA ETT PAR DAGAR SEDAN

  1. Så snyggt så💕! Full pott på den outfiten👍☀️!
    Nyfiken på vilken sommardrink du fick till härom kvällen?
    Men visst är Fårö helt fantastiskt!
    Stor kram till dig

  2. Åh, underbara Gotland! Vi var där förra veckan och då var det hett, hett, hett. Det vi pysslade med var dock att upptäcka naturreservat och klättra på raukar. Barnen är inte mycket för havsbad.

Comments are closed.