ÄNNU EN UTFLYKT

.

Jag och min minsta älskling idag! Ännu en solig sommardag och ännu en utflykt och det är bland det bästa med just Gotland  – att det finns verkligen MASSOR med ställen att se, undersöka, häpnas av eller njuta av. Och det gör vi, utflykter alltså. Barnen älskar det och vi också och idag åkte vi ännu en tur norrut med färjan till Fårö! Tar ju som sagt inte många minuter att åka över och det är Såå fantastiskt fint där (med) Förr året var vi på Krukmakeriet och drejade och det fick det bli idag med. Tjejkusinerna drejade och jag spanande inte tjocka lyxiga långhåriga lammskinn och keramik. Det förresten ett Fårötips – att låta barnen prova drejning. Bea älskar verkligen det!

.

.

.

En favvooutfit just nu! Och här ser ni hur jag tex matchar min nya ursnygga ATP Atelierväska och ATP Atelierskor som jag visade häromdagen.

.

.

Bea och kusin T i drejartagen! Jätteduktiga var de. Man köper en biljett i kassan och sen får man en kludd med lera och får skapa bäst man vill vid drejskivan med hälp om man önskar av ett proffs.

.

.

.

Älskar verkligen färgen gult på outfits! Känner mig liksom lite extra wow när jag har det. Eller jag bär färgen mest på mina ”bra dagar” när man vill poppa till sig lite extra haha. (När jag har pms och juldagar tex så har jag ofta helst svart, grått eller kanske miltärgrönt – är ni lika som jag?:) Byxorna är så där galet sköna och lösa ni vet och lite korta som jag tokgillar och blusen är verkligen ursöt.

.

.

.

Mojelito och jag! Min småtting som jag verkligen njuter av och atttackpussar mest hela tiden. Skatterna är ju utspridda så mycket denna sommar och det gör mig liksom lite splittrad. Vill ju alltid ha mitt wolfpack samlat. Just nu tex så sommarjobbar Trulle i Sörmland och Lolo är på seglarläger (och går inte att nå överhuvudtaget i 3 v)  i Stockholm skärgård. Längtar så gaalet mycket efter dem båda<3

.

.

.

Eftersom vi var på Fårö så fick det bli lunch på klassikern Kutens Creperie. Här har vi varit många ggr och mumsat galettes och idag var det nog bättre än någonsin! TOKgoda Crepes och jättesnabb servis trots att det var jättemycket folk och köer. PPPPP.

.

.

Om ni gillar min lördagens förresten så hittar ni blusen här, byxorna här, skorna här och väskan här.

.

.

Nu ska vi dra på oss badrockarna kila ner och bada här på Gotland men ha en riktigt härlig fortsättning på lördagen girls!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “ÄNNU EN UTFLYKT

  1. Å så mysigt med utflykt, och mkt fin outfit! Men s*it att vi missade att man kunde dreja när vi var på Fårö för några veckor sedan..-) Älskar allt sånt!
    Får sätta upp det på bucketlist till nästa gång man kommer dit.. 🙂 Tack för fina tips och härliga pics/ M

  2. Härliga sommarbilder! Instämmer att det finns massor att göra och se på sommaren på Gotland då allting är öppet. Men det finns avigsidor också med massor av folk och köer överallt. Sommaren i all ära men personligen föredrar jag Gotland på hösten eller vintern då allt är tyst och lugnt. Det bästa jag vet är att åka till någon av våra stugor när det är mörkt och kallt och bara njuta av naturen och stillheten och sitta framför öppna spisen och läsa en bra bok eller se en bra film. Då njuter jag som mest.😊

  3. Fin outfit… instämmer verkligen att man väljer olika plagg/färger efter hur man känner sig. Har jag en snygg- dag blir det rött, gult eller grönt och om jag känner mig mindre snygg svart eller marinblått. Och jag känner verkligen igen detta med barn på olika håll, min 20-åriga dotter flyttade till norra England i våras och det känns konstigt i hjärtat.

  4. Jag har aldrig ägt ett gult plagg och alltid tänkt att jag inte klär i gult. Men efter att ha sett dig i så många fina, gula outfits slog jag till på en gul klänning och nu är det mitt favorit-plagg. Stort tack för inspirationen 😃

  5. Gillar inte gult. Alls. Inte i nåt.
    Går jag hemma och hasar en bad day har jag på mig nåt mjukt och löst, grått eller svart.

Comments are closed.