HEJ MIN NYA LILLA KAMERA

.

Tadaaaa – där är den ju!  Min nya kompis och kamera. Har velat ha en liten smidig kamera att kunna ta med överallt jättelänge men har liksom inte kommit mig för att shoppa någon. Släpat med mig min toktunga apparat till kamera eller helt enkelt struntat i att ta med den och att fota. Men nu när min Canon pajade behövde jag ju en ny kamera akut tills den är lagad så då var det verkligen läge att fixa en liten en också. Blev en Olympus OM-D E M10 MARK III. Har hört och sett att den ska vara helt okej i sin liga och lätt att använda och så är den dessutom snyyygg. Aldrig fel liksom!

.

.

.

Helt ny och fräsch och med rockstarkedja. Har inte hunnit sätta mig in i hur den fungerar riktigt än utan bara skjutit några snabba pics för att känna på den. Har även fixat en app så att jag trådlöst kan föra över bilder direkt till mobilen från kameran. Himla bra. Älskar ny teknik och prylar men haatar manualer och att sätta mig in i sånt som är nytt. Snabb ska det gå och jag brukar lära mig by doing!

..

 

.

Bild tagen med min nya Olympus som blev helt ok! Bra ljus och skärpa. (Jag är förresten ej sponsrad av Olympus så ni vet;) Om någon kanske undrar över min leoklänning så finns den (för enbart 199 kr) här

.

.

Så det har jag gjort idag bla! Pysslat med min nya kamera alltså. Så har jag tränat och cyklat och mumsat Rutesockerbullar ja bara varit allmänt Gotlandsloj:)

.

.

Nu ska vi grilla högrevsburgare och sen blir det söndagsfilm och massa smågodis!

.

.

Men vi ses imorgon igen vänner!

.

.

KRAM

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “HEJ MIN NYA LILLA KAMERA

  1. Haha, du är precis som mig, jag älskar också ny teknik men avskyr manualer. Det ska ju bara funka 🙂
    Njut vidare på världens bästa ö 🙂
    Kram!

  2. Jag har nyss laddat hem massa bilder jag tagit i Kroatien med med min OMD10 -II (typ samma som 3:an men inte video i 4K) och blir så förtjust i hur bra bilderna blir, speciellt naturbilder. Det finns massor av inställningar att göra – har googlat en del på ”tips och trix” – men det tar alltid lite tid att lära sig de bästa (halv)manuella inställningarna. Olympus är grymma kameror och objektiven ofta prisvärda. Lycka till!

  3. I usually learn by trying things, also dislike reading manuals and directions, it’s too slow. Happy photo taking with your new camera 🎥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *